dimarts, 18 d’octubre de 2011

Santigosa Clàssic: per Ferran Miquel ( El Reixac )

.
Ferran Miquel propietari de la casa rural  El Reixac  com l'any passat trenca una llança a favor del nostre esport el trial, i alhora ens informa dels 2 dies de trial Santigosa clàssic encertadament anomenat per ell, Trial dels Nostàlgics.

Moltes gracies Ferran, allà estarem.  

Trial dels Nostàlgics:
 
En realitat el que torna, es els dos dies de trial de Santigosa de motos clàssiques. Aquesta serà la tercera edició i per sort la nostra casa El Reixac ha allotjat trialeros tots aquest anys.

I deia... Trial de Nostàlgics, perquè jo, no penso en les motos penso en les persones.... aquelles que un dia foren joves i capaços de suportar llargues i feixugues etapes amb fred., pluja o neu en els inicis del trial al nostra poble i en el que no més “clàssic” Tres Dies de Santigosa.

Deia les persones.... perquè aquets nous joves.... de edats voltant a la cinquantena mantenen l’esperit esportista d’abans i la saviesa dels que han sabut fer-se grans, valorant el plaer de retrobar-se per gaudir de la competició i compartir vivències de joventut en un indret ideal com es l’entorn que ofereix el Reixac.

Tot això ho dic perquè es producte de les xerrades que he tingut amb ells els anys anteriors... a tots se’ls veu bona gent, amb principis que van més enllà de l’esperit esportiu, valoren més que tot el fet de gaudir de la natura i en especial d’aquest nostre territori que els enganxa molt positivament, també de companyonia que es reviu en cada un dels trials que organitza el Moto Club Abadesses, i sobre tot de poder rememorar temps passats... que ja mai tornaran a ser iguals.

Ferran Miquel

Les Zones
Zones de tots tipus: seques, pedra, herba, roques, riu, aigua, pedra tosca.....i potser fangCarles Casas 

 
Comentaris del blog


Moltes gràcies a "Trial Sense Embuts" a Josep Feliu.....i sobretot a FERRAN MIQUEL per els comentaris i reconeixement envers els que estimem el trial i la natura ! ! Ens veiem a Santigosa !!

Carles Casas
............

Un dia canviant de canal de tv i emparat per la nocturnitat, l’hora que tot si val, em surt el Ferran, per aquella època ja ens coneixíem de viatges rurals varis tot comentat recorreguts sobre la garrotxa, vaig comprendre que a més de esser coneixedor excepcional també era un enamorat de la natura i d’aquells paratges, crec que es beneficiós per a naltros que gent com ell no tant sols ens doni suport si no que també es solidaritzi amb nosaltres.

Gracies Ferran per com cada any trencar una llança al nostre favor.

Josep Feliu
.

7 comentaris:

Trial Sense Embuts ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡ gracies Ferran que feriam els trialerus sense tu ¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

trialero13 pinta molt bé això, merci per les fotos. ja ens veurem per sant joan !!!
Joan Comas

TRIALERO 13 ha dit...

Moltes gràcies a "Trial Sense Embuts" a Josep Feliu.....i sobretot a FERRAN MIQUEL per els comentaris i reconeixement envers els que estimem el trial i la natura ! ! Ens veiem a Santigosa !!

Trial Sense Embuts ha dit...

Un dia canviant de canal de tv i emparat per la nocturnitat, l’hora que tot val, em surt el Ferran per aquella època ja ens coneixíem de viatges rurals varis, comentat recorreguts sobre la garrotxa i vaig comprendre que a més de coneixedor era un enamorat de la natura i d’aquells paratges, crec que es beneficiós per a naltros que gent com ell no tant sols ens doni suport si no que també ens entengui.
Gracies Ferran per com cada any trencar una llança al nostre favor.

Anònim ha dit...

Fantàstic reportatge Josep dona ganes de anar-hi llàstima de la llicencia, no se, espero que ho passeu bé.

Agustí

Trial Sense Embuts ha dit...

Home podeu anar-hi de seguidors da fet si ho llegui bé es ( Santigosa Clàssic) i valtros no teniu clàssiques que jo sàpiga, jo si hi vaig no portaré la Fantic ja que no puc anar-hi els dos dies amb la Sherco i de seguidor.

Anònim ha dit...

El camí es senzill o difícil es per disfrutar o patir-hi t’ho dic per el de Alp que tenia molta dificultat.

Anna