dijous, 20 d’octubre de 2011

Canviar l’oli de la Sherco pas a pas

.
Canviar l’oli de la Sherco pas a pas, gracies a companys del facebook he pogut orientar-me sobre situació d'els cargols d’entrada i sortida del oli.
 Requisit indispensable, tot seguit escodrinyar la manera de introduir l’oli ja que l’entrada es en una superfície lateral i plana sense inclinació a no ser que es tombi la moto.   6 comentaris:

Toy folloso ha dit...

L´oli era ben nou!!!.
Ja no sap que fer, en Feliu, per fotre pressió al grup "Z".
Ni dormim a les nits....

Anònim ha dit...

Qualsevol cosa sobre les sherco es a ShercoUSA Trials Motorcycles official website.
Hi han tutorials amb fotos i explicacions de canvis d'oli de motor, retens de forquilles, posta apunt., al menys de models anteriors, pero tampoc canvien tant d'un any a l'altre.... ja saps que m'agrada remenar.
Xavier Feliu Mateu

Trial Sense Embuts ha dit...

Fantàstic portal mentre es descarregava ja veia informació que aquí no la tenim, llàstima que estes en angles però no es pot demanar tot.

Moltes gracies si ja veig que t’agrada escodrinyar.

Trial Sense Embuts ha dit...

¡¡¡¡¡¡ osti 34 folis ¡¡¡¡¡¡

Impalable ha dit...

Josep a les Montesa el canvi d'oli és més fàcil!!!

Jo també faig servir xeringues per introduir l'oli en orificis complicats. La pròsima provaré de conectar un tub de plàstic a un embut i que per gravetat vagi fent!

Trial Sense Embuts ha dit...

Je je, ja ho tinc per no tenir que aguantar embut i tub de plastic fabricar-te un estric ovalat on quedi fixat a una escombra o recollidor i paciència, val més la xeringa es més rapida.