dissabte, 8 d’octubre de 2011

Trial de Cassa de la Selva any 1994 > Entrada del 08/10/2011


Ahir en varen arribar aquestes fotos de un trial social que es va fer a Cassa de la Selva, he posat l’any aproximat  vistes l’antiguitat de les motos 1994/95 la foto es del grup que normalment participàvem i organitzàvem aquests trials socials, s'hi  poden veure Rafel Vicens, Albert Savalls, Pere Bros, Pere Coll, Joan Hellin,  Liz, Lluis Brugue, Sito, Francesc Santos, Josep Feliu, Guillem Camps, Jordi Sunyer, Joan Masjoan, Narcis Gené, i més que ara no en recordo el nom. 
 
Segona foto Josep Feliu i Albert Savalls ( Rigo ) de Palafrugell, un mol bon amic virtuós en tots els esports que ha practicat,  ho dic amb aquests adjectiu ja que uns anys després de la foto va guanyar el campionat d’Europa de la seva categoria d’esquí de fons,  sortir amb ell era tota una lliçó per a mols de nosaltres, dominador del temps del trial, l’equilibri, amb un suau i precís cop de gas.
   
In memoriam: Pere Coll  foto emotiva per tots nosaltres ja que el company Pere pocs dies després ens deixava en un accident fen submarinisme.

.

2 comentaris:

Toy folloso ha dit...

Aquesta Beta Zero negra i verda no te la havíes de haver venut, que rutllaven molt bé. Ara faràn un compionat de post-clàssiques (i es podrà frenar en condicions....).

Trial Sense Embuts ha dit...

la beta zero post clàssica Joan, porta motor refrigerat per aigua.