dilluns, 24 d’octubre de 2011

Moto Club Abadesses: 2 DTSC

 
Els 2DTS recupera l'essència del trial santjoaní de fa quatre dècades i ha comptat amb quasi 140 participats. Per segona vegada ha estat internacional ja que, a banda de pilots dels Països Catalans i de l'Estat espanyol, també n'hi hagut procedents entre altres del Regne Unit, Suïssa i l'Estat francès.

La competició, reservada exclusivament a les motos de clàssiques, ha mantingut l'estructura bàsica de la passada edició: una única volta a un circuit de 21 km i amb 20 zones diferents cada dia marcades amb tres nivells de dificultat diferent. 

Amb aquesta prova el Moto Club Abadesses ha donat per conclosa la commemoració dels 40 anys dels 3 Dies Trial Santigosa que van néixer en aquestes mateixes zones un mes de novembre de 1972. 

 Carles Esteve remunta i repeteix victoria.


Amb una segona jornada al 2 Dies Trial Santigosa Clàssic de llibre ha aconseguit repetir victòria en la categoria reina, experts, de la prova organitzada pel Moto Club Abadesses. Esteve, que va guanyar el 2010 i que dissabte només va poder ser tercer, ha penalitzat només sis punts aquest diumenge i n'ha acabat sumant 15 al llarg de la competició.

Salvador Vilella, que va dominar la primera jornada, s'ha hagut de conformar de nou amb la tercera posició al trial de clàssiques del Moto Club Abadesses. 

Text i fotos: El Ripolles.info

La meva opinió envers aquesta prova i el Moto Club Abadesses es que a més de gaudir del lloc idoni per l’organització i practica de trial s’ajunta amb el treball de 40 anys de un moto club que per la seva sol-lera i capacitat organitzadora assentats front una taula poden planificar l’organigrama del trial per després quedar entre setmana per la neteja i posterior marcatge de les zones, veterania, coneixedors del terreny les dues coses, tot ajuntat suma i aporta, una prova on tots hem gaudit tant  corredors com seguidors, lloada per gent aliena al nostre esport, un exemple a seguir.


Felicitar els fotògrafs per el bon enfocament i enquadrament de les fotos, exceptuant les que vaig tirar jo que foten pena.
 

Josep Feliu 
     
Classificacions
.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

A les últimes zones d'ahir ens van apretar les tuercas eh !!! cagumtot com saltava aquella tlr 200.....i el seu amo a sobre !!!!!!!! però bé, dilluns i ja sóm a la feina, que no és poc !!!!!!!
Joan Comas

Anònim ha dit...

Felicitats Joan per acabar el trial i veig que cada cop (potser com el bon vi) millores !!! I prenem nota de les teves observacions per a futures edicions. Espero no estiguis massa "estallat" despres d'un exigent i racing trial !!
Carles Casas

Anònim ha dit...

feliu !!!!!!!! si tu vas venir amb la shercu i no vas fer les zones traidor cobaldeeeeeee !!!!!!!!!!
Joan Comas

Trial Sense Embuts ha dit...

Hola Carles felicitar-vos a tu i extensible al M.C.Abadesses per la feina ben feta i el compromís amb el trial i respecta de la natura.

Anònim ha dit...

Josep: posarem les fotos al face de moto club abadesses. Si alguna d'elles les vols a més resolució digam'ho i t'els enviem per mail.
Carles Casas

Anònim ha dit...

Joan: gràcies per les teves felicitacions que faré extensives a la resta de gent dels Abadesses que varen treballar fort per fer el trial. Les darreres zones potser sí que eren d'un nivell elevat..i més desprès de 2 dies i d'un recorregut llarg i exigent. Les zones de "Can Jombi" les d'aigua i pedra tosca, les darreres, impresionen una miqueta, però tenen molt de "grip" i penso que no hi ha perill. I encara hi havia pilots que deien que era fàcil..però a aquests en dir.lis que canvin de categoria..s'ha acabat el problema..jeje
Carles Casas

Trial Sense Embuts ha dit...

moltes gracies Carles no se si he fet be però he tret part de conversa i fotos de (El ripolles.info) juntament amb diferents comentaris vostres del facebook i disculpar-me que quant anaves per tirar una foto et posés la ma per devant era creien que feis proves d'objetiu SORRY.

Anònim ha dit...

Hola Josep: cap problema per tot el que esmentes a dalt....I si vols més fotos les estic penjant poc a poc al face del moto club abadesses (mira.les) i si alguna t'agrada especialment m'ho dius i l'envio per mail. Vaig estar una estona amb una zona amb el teu amic Ferran Miquel, imagino que ja el vares trobar....
Carles Casas

Anònim ha dit...

com ?????? que he sentit ????? en feliu a part de no participar al trial amb la seva super-fantic o la seva super-honda i venir a treure el cap amb la sherco, ara resulta que també intentava boicotejar els fotografs ????? VILLARARO !!!!!!!! o millor dit FELIUATOOOOO !!!!!!!!!!!!
Joan Comas

Trial Sense Embuts ha dit...

AJAJAJAJA ( SI )

Anònim ha dit...

Josep fabulós aquest trial oi, vistes les fotos i els comentaris lamentes no haver-hi anat com tens la Fantic ja que veig quie no vas corre.

Pere i Anna

Anònim ha dit...

Aqui tens el link: http://www.facebook.com/pages/Moto-Club-Abadesses/138565139577659?sk=wall
Carles Casas

Trial Sense Embuts ha dit...

no puc obrir l'enllaç del M.C.Abadesses ¿?

Anònim ha dit...

Posa Moto Club Abadesses i ja veuràs com has de acceptar i ja està.
Carles Casas

Trial Sense Embuts ha dit...

Anna, Pere, no vaig poder anar-hi per que eren dos dies i jo el dissabte tenia feina rural i es tenia que estar a Sant Joan a verificar la moto el divendres per a mi es complicat poder anar a aquests trial que per contra son els que més m’agraden.

Anònim ha dit...

Fantàstic trial per nosaltres difícil, no estem acostumats a tanta pedra i baixades de fang però tornes a casa havent gaudit al màxim del dia, cada vegada hi ha més nivell amb els trials de clàssiques, un 10 per tots els organitzadors de la prova.
Agustí

Trial Sense Embuts ha dit...

Agustí les zones poden esser complicades però el recorregut i l’entorn es del millor que jo he fet amb moto de trial. Per agafar nivell i poder competir no hi ha lloc millor i valtros anàveu amb moto moderna imaginat els de les clàssiques je je.