dissabte, 17 de desembre de 2011

Els Cremats Mobiat 2010: La Marató ( selovanaperder )


Avui s'ha celebrat el IX MOBIAT al puig de les Cadiretes (Llagostera) Els assistens hi han arribat : a peu, amb Btt, amb Cavall, amb Cotxes & Motos, ... per pujar-hi el tradicional Pessebre i Després d'un bon Esmorzar s'ha realitzat una subhasta a Benefici de La Marató de tv3Com sempre els nostres companys del moto club Els Cremats es mouen per La Marató clicant les fotos veureu el cartell d’actes programats naltros SoloTrialClassic i Trial Sense Embuts allà estarem per donar-los suport,el seu eslògan.
"ESMORZAR DEL MOBIAT 2010, T'HO PERDRÀS AQUEST ANY" ¿?


220 persones han anat aquest diumenge al matí a l’esmorzar organitzat per Els Cremats Motor Club Esportiu Llagostera al Puig de les Cadiretes. Els participants han pujat caminant, corrent, amb bici, moto, quad, cavall, cotxe i 4×4. Després de l’esmorzar, s’ha realitzat una subhasta amb articles donats per diferents establiments de Llagostera, i un cop acabada la subhasta s’ha portat el pessebre fins al puig. 
En total s’ha donat a la Marató de TV3 1.384 euros.
Dels quals 466 procedeixen de la subhasta, 58 de la guardiola de donacions i 860 dels tiquets d’esmorzar. Els Cremats volen agrair la col·laboració de tothom qui ha fet possible poder donar aquesta quantitat.


 Els Cremats  
 Fotos

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Fantàstic reportatge Josep igualment per el moto club Els Cremats, a veure si se’n assabenten de que motos, trial, hípica, i btt esport en general tots anem a una alhora de doner suport a les causes que ho necessitin La Marató un exemple, i no tant de posar pals a les rodes dels que fem trial.

Trial Sense Embuts ha dit...

Gracies però tot el mèrit es de la gent de Llagostera els cremats el sense embuts es un canalitzador i la meva opinió que per feina no vaig poder estar-hi es que els cremats estan sempre quant se’ls necessita es d’agrair la seva ajuda. Quant poseu un comentari agrairia que sota signéssiu, gràcies.

Anònim ha dit...

No ens en vàrem assabentar estàvem a Girona hi haguéssim anat quina llàstima i una oportunitat per treure les motos i donar suport a tant noble iniciativa.
Anna i Pere

Anònim ha dit...

Hola Josep tenen àrea de trial aquest del moto club ja que seria bo trobar-ne una a més de la se Sant Feliu.
Agustí

Trial Sense Embuts ha dit...

Hola dons jo també pensava deixar mi caure però vaig tenir feina d’última hora si aquesta gent son mol solidaris.

Hola Agustí si jo aquest any m’he fet soci del moto club i no tenen àrea de trial, tenen com per a tot un lloc on anar a fer-ne.