divendres, 16 de desembre de 2011

Comunicat: Femho Clar Imillor
Femho Clar Imillor


PER RESPECTE AL MOTOCICLISME CATALÀ I ALS CLUBS ALS QUALS S’HA IMPEDIT EL DRET DE VOTAR, LA NOSTRA CANDIDATURA HA RECORREGUT EL RESULTAT DE LES ELECCIONS A LA FCM AL TRIBUNAL CATALÀ DE L’ESPORT 
Impedir el vot a clubs que en tenien el dret, ha estat un atac directe a la nostra forma de convivència: La democràcia En la reunió de la Junta Electoral del dilluns dia 12 de desembre es va decidir per un vot a favor, un en contra i una abstenció que 9 clubs catalans que tenien dret a vot, no poguessin participar en les eleccions a President i Junta Directiva de la Federació Catalana de Motociclisme. Hem consultat al Consell Català de l’Esport i la resposta ha estat clara: Aquests 9 clubs tenien dret a vot.

Desconeixem el motius pels quals es va prendre aquesta decisió, però per respecte a aquests nou clubs, i al motociclisme català ens veiem en l’obligació d’impugnar aquesta decisió al Tribunal Català de l’Esport, doncs considerem que els fets son massa greus com per no clarificar-los. Impedir el dret a vot és un atac directe a la nostra forma de convivència, la democràcia i aquest fet ha ocasionat un fractura en el motociclisme català les conseqüencies de la qual són imprevisibles.

En bé del motociclisme català, la nostra candidatura renuncia a tornar a presentar-se si no te un suport clar, obert i majoritari La impugnació que hem presentat no respon a cap interés de guanyar unes eleccions. Creiem que les consequències d’aquests fets tan greus podrien posar en perill el futur del motociclisme català, creant una divisió poc oportuna en uns moments especialment complicats.

Per aquesta raó hem decidit que, en cas que el Tribunal Català de l’Esport decideixi repetir les eleccions, només tornarem a presentar una alternativa si disposem del suport clar, obert i majoritari dels clubs, pilots i càrrecs oficials catalans. Esperem pel bé de tots, que aquesta sigui la postura de qualsevol altre candidatura.

Cap comentari: