dimecres, 7 de desembre de 2011

Eleccions Federació Catalana de MotociclismeLa Dolors Massa que ara forma part d'aquesta nova candidatura era l'administrativa de la delegació de Girona de la FCM, i l'any 2010 va muntar amb més gent una associació de clubs que pretenia organitzar competicions al marge de la federació catalana. A mi m'ho van presentar en una trobada informal de trialers i ja des del primer moment els vaig fer veure els meus dubtes sobre la legalitat de la seva actuació i que en tot cas la FCM s'hi oposaria totalment i que segurament els pilots que hi participéssin es veurien privats de la llicència. Efectivament al cap d'uns dies la FCM va publicar a la seva web una carta d'advertiment en aquest sentit. Bàsicament es tractava d'una associació de clubs i circuits, principalment de motocross, i no se si es va arribar a organitzar alguna competició. La idea, segons la presentaven ells, era llicències i inscripcions més barates. Al final pel que veig sembla que han desistit i pretenen manar a la FCM. No estaría de més que, si guanyen, apliquéssin els seus criteris de reduir el preu d'inscripcions i llicències.....però em temo que si guanyen segur que ho hauran oblidat. 

Copio el currículum de Dolors Massa penjat per ells mateixos on parla d'aquesta associació de clubs. Val a dir, per altra banda, que a mi em va semblar una persona molt correcta, però amb les idees equivocades. Bén pensat, si ara decideixen fer el canvi des de dintre de la FCM potser serà millor.

-President del Moto Club Vidreres des del 1995 fins l’actualitat.
-Administrativa de la delegació de Girona dela Federació Catalanade Motociclisme des del 2003 al 2009.
-President d’una associació de clubs de Girona des de l’any 2010 fins l’actualitat.

¡¡¡¡ Això sí, haurien de mullar-se públicament abans en el tema de reduir els preus ¡¡¡¡¡

Joan Comas
------------------

Primer de tot dir que no ting paraules per expresar la meva admiració vers Motocat per la tasca de recuperació del trial, una feliçitació a tots i endevant. Bé dit aixó, m'agradaria entrar en el tema que comenta Farnestrial per comfirma que es veritat tal com explica que varem presentar Accema a una trobada informal de un petit grup de trialers, mes que re perque sempre em pensat que tot el motociclisme a de treballar unit devant dels problemes administratius i mediambientals. Segurament no ens varem saber explicar i el tema no va interesa. Si varem venir a donar-vos informació d'Accema, va ser per si us podiam donar un cop de ma a aquest colectiu, tan castigat i poc escoltat. Us vull recorda que, mentres una sevidora va està a la delegació de Girona, conjuntament amb alguns MC, varem intentar possar en marcha un campionat de Trial i que no var donar els seus fruits.  

Davant del tema FCM i ACCEMA voldri senyalar que en els estatuts de la FCM capitol 1-art.1 diu "la FCM es una entitat privada". Com a tal entitat privada no pot renyar a ningur, ni amenaçar, ni trucar, ni mes coses que no direm per vergonya aliena. 

Respecta a l'Associació Catalana Cultural i Esportva del Motor Amateur, com el seu nom diu , no te cap pretenció de ser una federació paralela, som una associació i punt. Per la seva creació l'1 de Gener del 2011 ens varem fixar en els paisos avançats del nostre entorn, França, Holanda, Anglaterra. Amb França concretament varem tenir una trobada amb uns clubs que ens varen ajudar molt. Amb tota aquesta informació i sempre assesorats per la Secreteria General dEsports de la Generalitat i els seus serveis Juridics, es var creà ACCEMA, seguin en tot moment les seves instruccions.

El mes de Febrer varem possar en marcha el campionat social Accema del que en aquest moment portem 11 proves i faltan 3 proves per finalitzarlo. En aquestes competicions hem comptat amb una inscripció de mes 100 pilots per competició, amb participant de Girona, Barcelona, Tarragona, Lleida, Illes Balears i Françe.

El nostre ambit d'actuació es Catalunya, no Girona. Tenim a prop de 400 socis. Amb aquesta assegurança tenen acces a circuits d'arreu de Catalunya.

En el tema de les eleccions dir que no hi ha cap incoherencia. La junta de Josep Abad es una gent moderna, oberta,dialogant i DEMOCRATICA. Com a tal no tenen cap problema amb Accema i jo sempre he cregut en una Federació forta i ven dirigida, que treballi per la gent i no al reves. Accema continuara amb la seva tasca per els pilots amateurs amb o sene Federació.

Per cual sevol aclariment us remeto a la nostre web o per telefon que us atandre a tota hora, amb molt de gust.  accema.cat@gmail.com  633650297.

En aquest momentes estem amb esl motoclubs preparant el campionat 2012 i ens agradaria tenir proves de Trial, per aixó estem treballant en unes assegurançes especificas per trial amateur a molt bon preu.


Una abraçada a tots els motcateros 

Dolors Massa

Aquesta conversa esta treta íntegraments de MOTOCAT
 --------------
 
Aquest blog sen feia resó del acomiadament de la Dolors en una entrada del 09/04/2010
Acomiadament Dolors Massa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

PER RESPECTE AL MOTOCICLISME CATALÀ I ALS CLUBS ALS QUALS S’HA IMPEDIT EL DRET DE VOTAR, LA NOSTRA CANDIDATURA HA RECORREGUT EL RESULTAT DE LES ELECCIONS A LA FCM AL TRIBUNAL CATALÀ DE L’ESPORT

Impedir el vot a clubs que en tenien el dret, ha estat un atac directe a la nostra forma de convivència: La democràcia

En la reunió de la Junta Electoral del dilluns dia 12 de desembre es va decidir per un vot a favor, un en contra i una abstenció que 9 clubs catalans que tenien dret a vot, no poguessin participar en les eleccions a President i Junta Directiva de la Federació Catalana de Motociclisme.

Hem consultat al Consell Català de l’Esport i la resposta ha estat clara: Aquests 9 clubs tenien dret a vot.

Desconeixem el motius pels quals es va prendre aquesta decisió, però per respecte a aquests nou clubs, i al motociclisme català ens veiem en l’obligació d’impugnar aquesta decisió al Tribunal Català de l’Esport, doncs considerem que els fets son massa greus com per no clarificar-los. Impedir el dret a vot és un atac directe a la nostra forma de convivència, la democràcia i aquest fet ha ocasionat un fractura en el motociclisme català les conseqüencies de la qual són imprevisibles.

En bé del motociclisme català, la nostra candidatura renuncia a tornar a presentar-se si no te un suport clar, obert i majoritari.

La impugnació que hem presentat no respon a cap interés de guanyar unes eleccions. Creiem que les consequències d’aquests fets tan greus podrien posar en perill el futur del motociclisme català, creant una divisió poc oportuna en uns moments especialment complicats.

Per aquesta raó hem decidit que, en cas que el Tribunal Català de l’Esport decideixi repetir les eleccions, només tornarem a presentar una alternativa si disposem del suport clar, obert i majoritari dels clubs, pilots i càrrecs oficials catalans.

Esperem pel bé de tots, que aquesta sigui la postura de qualsevol altre candidatura.