dijous, 2 de juliol de 2015

FCM Informa 02/07/2015Esplèndid Trial del Gall amb més de 100 pilots
Aquest cap de setmana s’ha celebrat una de les cites més esperades de l’any pels amants del trial, els dos dies de Trial del Gall de Ripoll. Un total de 119 pilots el dissabte, i 106 diumenge, van poder gaudir d’una espectacular jornada a la capital del Ripollès. Com és tradició, i ja van 45 edicions, el Moto Club Ripollès va premiar al campió, en aquesta ocasió Joaquim Lara, amb un gall viu. El Trial va comptar amb la presència del set vegades campió del món, Jordi Tarrés.


El gall va caure en bones mans

Joaquim Lara (Fantic) va endur-se el premi gros a la categoria Clàssics. El vilafranquí va basar la seva victòria en una esplèndida cursa el dissabte, on només va sumar 3 punts de penalització. Victor Martín i Vicente Ríos, els quals van empatar a 21 punts, van completar el podi de Clàssics. El gall de Ripoll no podia caure en millors mans, doncs com és conegut, el Penedès, la terra de Joaquim Lara, és una de les comarques amb més tradició del gall de Catalunya.

Una llegenda del trial

El Trial del Gall va comptar amb la presència, i participació, d’un dels mites del trial català, el set vegades campió del món, Jordi Tarrés. 
 El pilot de Rellinars va exhibir una autèntica classe magistral que va ser seguida amb atenció per un gran nombre de pilots i aficionats. Com era d’esperar, Tarrés va endur-se la victòria a la categoria Experts amb un gran marge respecte el segon, Antoni Ramonet, i el tercer, Narcís Sánchez.


Pel que fa a la categoria Pre-75, José.M Martínez (Triumph) va pujar al més alt del podi després d’imposar-se tots dos dies per sobre de Francesc Carbonell i Josep Vidal.

Jordi Tarruella (Fantic) va vèncer a la categoria Trialers, sumant en els dos dies només 19 punts de penalització. Manel Campoy i Iñigo Ucelai van completar el podi.

La categoria Pre80 va ser per Álex Sánchez (Bultaco), segon va ser Francisco Aldecoa i tercer Xavier Vallés.

....

Defunció de José Manuel Alcaraz, era conegut per tothom com "El Nene"

José Manuel Alcaraz, “el Nene”, ha mort a l’edat de 66 anys, després de lluitar intensament contra una malaltia.

El Nene fou el fundador del MC Gavà, el qual va presidir durant molts anys . La seva vinculació amb el motociclisme va ser sempre molt estreta, especialment amb el trial. Se’l recordarà per haver creat la competició ”Open Trial Catalunya Zona 0” conjuntament amb el seu gran amic, i fundador del MC Cent Peus, Jaume Subirà. Aquesta nova fórmula de competició naixia amb el desig del Nene d’augmentar la participació en el trial, un objectiu que va aconseguir amb escreix.


La vinculació del Nene amb el motociclisme va anar molt més enllà. Va obrir una botiga de motos que regentava al seu poble, Gavà, i també va col·laborar sovint amb el President Territorial de Barcelona, Miquel Martínez. Des de fa 3 anys, participava a les proves de clàssiques amb la seva Yamaha FZR 750.

Fou tanta la seva dedicació pel trial que, el seu fill, també conegut com el Nene Jr., va aconseguir el títol europeu d’aquesta especialitat, en bona part, gràcies a la perseverança del seu pare.

Marit de l’Antonia, pare de dos fills, en José Manuel i la Mari Carmen, i recentment avi del seu nét Biel, El Nene serà sempre recordat per la seva passió pel motociclisme, però sobretot per la seva generositat i l’estima que tothom li tenia.

La FCM se suma a les moltes mostres de condol per la seva pèrdua. D.E.P

Cap comentari: