divendres, 3 de juliol de 2015

50è aniversari de la BULTACO Sherpa T

Inscripcions obertes
 11 i 12 de Juliol, al CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA
 Aquest 2015 es compleixen 50 anys de la creació d’un dels models més mítics de Bultaco, la Sherpa T. La reina del trial, una moto que va marcar un abans i un després en la història de la disciplina i que es va mantenir en producció, en les seves múltiples versions, durant gairebé 20 anys.

 

És per aquest motiu que, des del Museu de la Moto de Barcelona i MOTOCAT, li volem retre un especial homenatge. Serà els dies 11 i 12 de juliol, coincidint amb la celebració de les 24Hores motociclistes al Circuit de Barcelona-Catalunya. Un cap de setmana dedicat a tots els bultaquistes que arrencarà dissabte amb un sopar commemoratiu de benvinguda  i finalitzarà diumenge amb una gran festa al circuit: gran exposició de models Sherpa T, exhibició de trial clàssic, retrobament de mítics pilots de la marca, ...

Pròximament ampliarem tots els detalls a www.museumoto.com, on s'hauran de realitzar les inscripcions online. S'acceptarà qualsevol model de Sherpa T i, pels més petits, Chispa o Tirón. Reserva't la data!
En poc més d'una setmana podrem veure unes quantes Sherpa com aquesta. T'ho perdràs?
12 de juliol - Circuit de Barcelona, Catalunya.
Bonaigua-Trial

Post Motocat 

Cap comentari: