diumenge, 11 de juliol de 2010

Campionat del Món de Trial: GP de França

..

Bon dia, la carrera de França es feia ha St Michel de Maurienne ha 700 metres d’alçada, ha tocar la frontera de Itàlia, era de un dia i varem estar posant la moto apunt per la alçada i el terreny tot el divendres.

El terreny era pedra amb terra i molt moltíssima pols ja que el terreny era molt sec, això el divendres la sorpresa va esser que el dissabte tarda mirant les zones va caure un diluvi de aigua amb unes gotes molt grans, una mica de pedrega petita però molta aigua avui el temps va caviar i tota la nostre posta apunt de la moto tot amb l’aire, però també sabíem con deixar-la mes suau i conduiple per el moll que es lo que entrenem normalment.

La sortida, al guanyar ha Escòcia ens tocava d'els primers difícil la sort que van tenir que al ploura tant van canviar les zones ha mes fàcils i ens van donar 20 minuts mes per la primera volta i amb la opció de poder mirar les zones entra ha dintre domes el pilot però domes la primera volta.

Van sortir bastant agafats amb moltes ganes i va sortir be. Les 5 primeres zones eren de pedres i llargues menys per poder fer les amb 1 minut tenies que anar molt segur i no encantar-te molt ha fer canvis.( es feien ha zero cap problema).
.
La 6 entrada una pujada de terra que la primera volta no la va pujar ningú la segona volta van posar un xic mes de pedres a baix i el Fuji va pujar con un obús va fer la zona amb un 1.

La 7 llarga llosses de pedra la primera volta sols la va passar el Jeroni, la segona volta van descobrí una tresada nova la van provar i va sortir be zero.

De la 8 a la 13 estaven totes juntes i ubicades al costat de un prat on estava tot el públic.


La 8 una entrada una mica salvatge la primera volta fuji 5 al final llosses molt llargues la segona volta be un 2.( mots pilots se la van picar de lo perillosa que era)

La 9-10, es feien be amb el mateix tipus de terreny lloses i terra.

La 11 era perillosa i llarga van decidir picar-la no era necessari corre un risc per que podies fer un 5 per temps

La 12 es feia be però sorpresa la segona volta van voler fer un pas seguit i la sorpresa que el Fuji arriba just adalt i fa la gran baixada ha fondo, a baix va caure amb la mala sort que es torça el turmell, van estar uns minuts parats per poder mira que tenia va venir el Metge de carrera ens va dir res trencat però una forta contusió, mentres passava això els meus companys de equip Carles, Joaquin i Yanic arreglaven desperfectes de la moto.


Seguin la carrera amb un dolor al turmell però el Fuji es valent, jo l'he vist en caigudes mes fortes amb carrera i aguanta con el que mes.

Zona 13, be cap problema zero la primera volta van fer un fallo i va fer 5 era imperdonable però bueno.

Quedava la 14 i 15 eren indoor fàcils per sort per nosaltres ja que no estaven en bones condicions i be zero i zero.

Arriben al pòdium i a esperà ja que al sortir primers van tirar i anàvem davant, no sabien els punts però si que esdevén allà, i el Adan no ho estava fen be però bueno a esperar.

La il·lusió es va materialitzar al arribar el Toni 1, el Fuji 2, i el dia abans la Laia 1, va esser una gran cap de setmana per el Tean Repsol Montesa HRC.

Vull donar les gracies ha tots els de l’equip ja que amb ells en pogut realitzar aquests resultats.

Salutacions tots els amants de aquet gran esport que es diu TRIAL.

Josep Banyeres.

Picasa França

.

Cap comentari: