divendres, 2 de juliol de 2010

Campionat del Món de Trial: GP Trial de la Gran Bretanya

.


Toni Bou va arribar a Escòcia amb un cop a les costelles que s'avia donat entrenant dos dies abans, durant el dissabte li va fer molt mal, el primer amb sortir va esser el Adan ja que va guanyar ha Japó ara amb aquest reglament es difícil sortir primer i guanyar, però no impossible per el Toni.

Les zones les primeres, pedra rodona amb aigua i es movien molt i els controls molt estrictes, a la zona dos vaig apartar una pedra de aigua i quasi en marcant un 5 jo amb el meu angles ment vaig sortir prou ben parat .


Desprès anaven pujant uns 300 metres les següents zones eren semblants a les de Escòcia molt llargues i sense poder parar quasi, als pilots els i era difícil aguantar-se drets sobre la moto, al Fuji con sempre entrena amb fang i mulat li anaven be, les ultimes zones baixaves al pàdoc i eren tipus indoor difícils però amb sec cap problema, el dia es va aguantar sense ploure estrany ha escòcia. la sorpresa va esser al arriba al fuji que feia segon desprès arribar al Dougui amb una targeta de 38 punt però tothom tenia 41 ho sigui que el Fuji passava ala 3 plaça. Estem molt contens ja que el Team Montesa Repsol HRC van fer pòdiums.

Diumenge tot igual el trial va arrencar amb el dia tapat amb la por de pluja la carrera va esser mes rapida ja que amb pluja era mes difícil, i guapo arriben ala zona 14 15. va esser on el Fuji va guanyar la carrera, es va posar ha ploure i tela les zones indoor passar el Toni les dues ha zero passar el Adan les dos ha zero i el Fuji també les dos ha zero darrera veniar el Cabestany amb menys punts que el Fuji i aquí es va carregar de punts si no es el Cabestany que guanyar la carrera.

Anècdota zona 6 ens van posar un 5 de tems, el únic 5 de la carrera faltaven 2 segons per sortir de la zona i la noia que contava el temps va pitar temps, vaig tenir una mica de discussió ensenyant el meu rellotge però els anglesos son molt anglesos i al final 5.

Averuie tothom punxava a l'entrada de zona 14 era un escalo al pedra que tallava el pneumàtic, era una passada acabant la zona punxats amb el famós Xligh.

Be tot el Equip del Fujinami molt content i donen les gracies ha tot els seguidors del Fuji per el apoyo moral que ens estan donant.

Ara estem treballant ja per França la setmana que be, estareu informats.


Salutacions: Josep Banyeres.
.

Cap comentari: