dimecres, 7 d’abril de 2010

3 Dies Santigosa : Classificacions

.
Les fotos de dalt a baix.

.
El podi: 1º Jordi Pascuet, 2º Francesc Moret, 3º Alfredo Gómez, Xevi Suros, Gerard Santos el nen, Geroni Fajardo, Albert Cabestany, l’equip format per, Piru, Asier-txo, Bonaigua, Pep Sala i la Claudia Tremps fen el control de verificacions.
No hem trobat cap foto del soci l'il·lustríssssim *Albert Quatrecases*, hi hauran represàlies per els o les fotogrefs/fes, es queeeeeeee el reportatge sense ell queda com buit de contingut oi, oi, *Brother*
.

Jordi Pascuet ha guanyat la trenta-novena edició dels Tres Dies Trial Santigosa. El pilot de Gas Gas ha fet un total de vint-i-un punts durant la competició. En segona posició s´ha classificat Francesc Moret, el pilot de Montesa que ha penalitzat vin-i-sis punts, que va acabar primer la segona jornada i que ha fet un molt bon paper durant tota la prova. En tercer lloc ha quedat el pilot de Montesa, Alfredo Gómez, que ha penalitzat trenta-tres punts.
.

Pel què fa als vermells, la victòria ha estat per Isaac Lobato, que ha penalitzat trenta-sis punts, seguit de Carles Esteve amb trenta-vuit punts de penalització i Philip Roger amb trenta-nou punts.
.

En blaus s´ha imposat Jordi Blasco amb vint-i-tres punts, per davant de Lee Mark que n´ha penalitzat quaranta-tresi Gaspar Vilaregut que n´ha penalitzat quaranta-cinc.
.

En la categoria de fèmines la vencedora ha estat Elisabet Solera amb seixanta-nou punts, seguida de Maria Giró amb tres-cents nou punts, competint ambdues en el nivell blau.

Col·laboradors: Clàudia Tremp i Pep Sala
.

Cap comentari: