dissabte, 24 d’abril de 2010

Trial Clàssic Tour: 2 prova 16 de maig: Llagostera

.

.

El diumenge 16 de maig de 2010, a la població de Llagostera, província de Girona. Localitat amb caràcter singular entre el mar i la muntanya. Llagostera es troba situada a l’extrem meridional de la comarca del Gironès .. El terme municipal, és el més gran de la comarca amb 76 km2, limita amb els municipis de Santa Cristina d'Aro, Caldes de Malavella, Tossa de Mar i Cassà de la Selva.

.

Les comunicacions i accessos a través de l'autovia que enllaça directament des de l’autopista Barcelona-Girona són excel- lents.Per a aquesta ocasió solotrialclasico.com conjuntament amb l'actiu Els Cremats motor club esportiu de Llagostera, i amb ple suport de l'Ajuntament de Llagostera, proposa un Trial amb unes característiques diferents als anteriors, que esperem siguin del vostre gust.

.

El Trial tindrà un caràcter urbà amb el padock a la zona del Pavelló Municipal. La sortida, inscripcions, parc tancat i dinar, al "Passeig Pompeu Fabra", lloc cèntric de la població, en què es celebrés paral.lelament a la prova un mercat i petita fira de clàssiques (motos i cotxes) organitzada també pel Moto Club Els Cremats.

.

Les sis zones es realitzaran a tres voltes i les categories GROC (molt fàcil), VERD (fàcil) i BLAU (normal), seran d'un nivell similar a les anteriors edicions del Trial Tour Classic de Sant Feliu de Guíxols o Tossa de mar.

.

El concepte continua sent el mateix, un Trial fàcil, parar crear afició.La participació no està restringida en nombre ni en categories de motocicletes.

En el Programa adjunt trobareu tota la informació necessària per a la vostra participació.

Inscripcions

.

Cap comentari: