dimarts, 9 de març de 2021

FCM Campionat de Catalunya Internacional Trial Open de Terrades: Classificacions 

7 comentaris:

Anònim ha dit...


Si nois.
Paciensia esforç hores i diners i per problemas ......x ja que ningu vol la culpa la meitat dels pilots de aquest diumenge descalificats.quina vergonya i empreñada

Joan Miquel Llinàs

Anònim ha dit...

jo no se pq va la gent... No s ho mereixen.

Xavi Avila

Anònim ha dit...


Explique aixo de la descalificado masiva ,si us plau.

Toni Soto

Trial Sense Embuts ha dit...

(aixo de la descalificado masiva ,si us plau) que algú ho expliqui, jo vaig rebre un whatsapp comentant-ho, però no en va saber dir el perquè ¿?

Anònim ha dit...


Doncs que hi havia molts inscrits i tot i que l'organització va marcar quinze zones i només en feien dotze (per fer que a tres d'elles no coincidissin totes les categories) igualment es van fer molts taps i cues de més de 1/2 hora.
Total que mooolts van arribar amb més de les cinc hires més deu minuts de oenalització. Molts pensaven haver fet un resultat i la realitat era que varen quedar descalificats.
Marc Riba Molina

Anònim ha dit...

Els andorrans i la seva federació estan fent molt bona feina.
Aquí noi, si no t'ho fas tu... Així ens va tot plegat!!

Marc Riba Molina

Anònim ha dit...tota la raó aqui la #fcm nomes posa la mà per agafar calers i donar 0 solucions( la rebaixa es tan penosa que no es pot tenir en compte , una vergonya , només faran els seus trial a preus de milionaris i els pobres campionats socials que per no assumir riscos no els ajuden a organitzar , i treuen les ganes als organitzadors.

Xavi Avila