dimarts, 18 d’octubre de 2016

Toni Bou vol fer de la seva futura escola a Naturlàndia un planter de pilotsNo està encara del tot definit, però Naturlàndia comptarà en el futur amb una zona de trial apadrinada pel millor pilot de tots els temps, el resident català Toni Bou. Aquest dilluns n´ha parlat al programa el 'Dia E´, coincidint amb el dia del seu trentè aniversari i després de completar un rècord inabastable.

Ja fa dos anys que Toni Bou va escollir Andorra com a lloc de residència. Aquí el millor pilot de trial de tots els temps ha trobat l´espai per entrenar amb la moto i seguir col·leccionant títols de campió del món. Ja fa temps que treballa en un projecte a Naturlàndia que es vol que sigui un atractiu per als aficionats i també una escola per formar pilots. El motorista ha avançat que tindrà una atracció amb motos elèctriques per als més petits i que ell hi seria un dia a la setmana per marcar les línies a seguir per aconseguir "que surtin pilots
 
La noticia i el vídeo

2 comentaris:

manuel suarez martinez ha dit...

Bravo por la iniciativa , como padre y responsable de piloto seria un autentico placer poder contar con el asesoramiento y formacion de la mano de un excelente piloto y persona como es Toni Bou .

Trial Sense Embuts ha dit...

No lo puedo asegurar pero diría que Raga, Cabes i Bou que salieron del Bike-Trial, se ejercitaron para el paso al trial de una escuela que fundo Tarres en Rellinars, efectivamente es el camino.