dimecres, 15 de juny de 2016

Pol Tarrés anuncia la seva retirada de l’alta competició del Trial


Pol Tarrés, pilot oficial de TRS i actual 13º en la classificació provisional del Campionat del Món de Trial 2016 en la seva màxima categoria Trial GP, acaba d'anunciar la seva retirada del món del trial en una carta en què al·ludeix a motius personals i esportius en els que es veu una clara desmotivació.


Llegeix la noticia: Todotrial 

.-.-.-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Avui és un dia trist per a mi, Pol Tarrés el meu nebot al qual he vist començar a fer els primers passos, els seus primers cops de gas, els seus primers triomfs ha decidit de forma sobtada deixar el món del Trial, com en totes les seves decisions la respecto i li dono el meu suport, si aquest és el camí que vol seguir.

Només desitjo que facis el que facis, siguis on siguis trobis el teu lloc, et sentis feliç i puguis complir els teus somnis.

No puc més que donar-te les gràcies per confiar en mi al 100% en tots els projectes durant els darrers 10 anys en què has estat present, amb la teva professionalitat, disponibilitat, bon fer i sobretot sempre disposat ha ajudar.

Moltes gràcies i molta sort !!Jordi Tarres 
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Gens fàcil, no ho has tingut gens fàcil: Aixecar-se cada mati amb un cognom de super-heroi no es fàcil, d’igual forma com els hi va passar als fills del Angel Nieto, o el Sito Pons, el Carlos Sainz, el Villeneuve, per citar alguns dels fills o nebots de famosíssimes persones de diferents especialitats
Ets un super-heroi Pol..!!. Perquè els super-herois no han de portar sempre una capa vermella, ni antifaç ni el calçotets per fora dels pantalons per volar. Collons, jo t’he vist volar centenars de vegades sobre les pedres i anaves vestit normal!!.
Apart d’això puc dir amb la veu ben alta, perquè et conec des de fa molts anys, que tu també ets un super-heroi, pot ser no per haver assolit un palmarès com els esmentats campions, sinó per tenir una fortalesa que ja ens agradaria a la majoria de nosaltres: Tens un super-somriure, que es la força més contagiosa del mon. Tens les teves conegudes super-abraçades, que fonen a tots aquells que has tocat, i tens la super-tendresa, capaç de treure el millor dels que hem tingut la sort d’estar a prop teu, i tot això ho has fet tot solet malgrat el pes del cognom. Ets gran......., molt gran, i continuaràs axis perquè ets una gran persona, propera als demes, humil i empàtica, apart de les teves grans dots de pilotatge que a milers d’aficionats del nostre esport ja ens hagués agradat. No et desitjo sort perquè no la necessitaràs, se perfectament que sempre estaràs ajudant a tothom com sempre has fet, i això amic meu, et farà immortal.
Gracies per tots els bons moments que ens has regalat, tants anys de cordura i alegria que també han contagiat als meus fills, com veuràs en les fotos adjuntes del 1.996, ten recordes?

Una abraçada pel meu super-heroi, l’inoblidable Pol..!!

Miquel Pujal 

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Ets i seràs sempre un germà gran per mi... Gràcies per ensenyar-me tant sobre el trial, sobre la vida i sobre l'amistat! Vals molt Pol, i per això espero que et vagi tot super bé! I espero seguir-te veient pels paddocks i per tot arreu💖 Ha estat un plaer coincidir amb tu en aquest món!


Berta Abellan Marsinach 

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Sento com que marxa el meu germà gran, el meu company de batalles i de diversions, em fa molta pena seguir al mon del trial sense tu peró espero que en aquesta nova etapa tinguis moltes alegries i victoriós. Seguiras tenint el meu recolzament, espero que et vagi genial. El trial pert un dels millors però tu com amic sempre seguiras aquí. @poltarres 

Oriol Noguera Roa 

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.Pol et trobarem a faltar al pàdoc del trial, espero et vagi molt bé en els teus nous projectes. Molta força amic!.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
 

Cap comentari: