dimecres, 25 de maig del 2016

FCM: Informa: 27/05/2016

Trial open de Catalunya celebrat a la Pobla

Aquest cap de setmana s’ha disputat la segona prova de la temporada del Campionat de Catalunya de Trial Open a La Pobla de Segur.

La cursa, organitzada pel Moto Esport Pallars, ha comptat amb una molt bona participació de 65 pilots, els quals han elogiat les magnífiques condicions del recorregut i el disseny i varietat de les zones; algunes humides i amb pedres, i d’altres seques amb terra i pendents verticals.

Pel que fa els resultats del dia, Oriol Noguera ha guanyat amb solvència la categoria Màster, després de completar les dues voltes amb només 2 punts de penalització. El pilot de Sant Llorenç de Savall ha firmat un trial pràcticament perfecte. Marc Riba, segon en el trial de La Pobla de Segur, s’ha vist durament penalitzat en les zones 4 i 6 de la primera volta, les quals l’han deixat sense opcions de lluitar per la victòria. Bernat Seuba ha completat el podi.
Resta reportatge: aquí
Classificacions: aquí
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Motociclisme

El passat dissabte 21 de maig es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Motociclisme a la sala briefing del Circuit de Barcelona-Catalunya, on van quedar aprovats tots els punts de l’ordre del dia.