dijous, 10 de desembre de 2015

Santi Farreny ens explica les sensacions que et dona provar una VertigoAvui he tingut el plaer de provar la Vertigo 300 gràcies a Nonstop de Tona.
Explicaré les meves impressions que han estat molt bones, millor dit al·lucinants ja que feia temps que no anava amb una 2temps d'aquest nivell!
.

En primer lloc un cop a sobre és una moto molt simple però té el necessari, la posada en marxa ja deixa veure que té una tecnologia puntera,  via leds indica el programa que porta d'injecció, dos puntades de peu i en marxa.
.
No s'ha arrencat a la primera ja que vinc d'una Montesa 4t que és un rellotge i es posa en marxa gairebé sense força, un cop rodant notes una moto molt suau però que amaga un poder brutal, com anar en un Ferrari que de cop s'obren no sé quants cavalls, però això si els tens al puny i molt precisos, res de descontrol ...
.

Els girs un xassís molt ben aconseguit, lleugeríssima, una moto amb ganes d'avançar sempre, ideal crec per al nonstop, les roques i pedres soltes les puja sense cap tall.
.

Per descomptat jo vinc d'una moto molt preparada i molt lleugera, però la veritat és que la Vertigo m'ha fet il·lusionar de nou!
.

En fi ja espero que em lliurin la meva, he tingut el plaer de veure les instal·lacions gràcies a la gentilesa del meu amic Manel i us puc dir que el projecte és un somni per a qualsevol aficionat del trial.

8 comentaris:

Trial Sense Embuts ha dit...

Santi Farreny ens explica les sensacions que et dona provar una Vertigo
Gracies Santi

Anònim ha dit...

Jajaja ara semblare un provador de motos! Jajajaj he disfrutat una estona !
Santi Ferreny

Trial Sense Embuts ha dit...

Aquesta tarda es comentava la noticia a Can Bayo > quelosepas.

Anònim ha dit...

Ja imagino ja! Mhe paso de equipo! jajajjaj! Conyes a part! Tinc ganes de una 2t.
Aquesta va de conya i el qui hi ha darrera em dona molta tranquilitat! Ja fa molt temps que rondo amb 4t. Possiblement hi torni. Pero ara per ara VERTIGO. Hi tinc bons amics dins.
Santi Ferreny

Trial Sense Embuts ha dit...

En Pep estava mol trist i afectat per la noticia, fins que l’hi he comprat una 4 RT, després s’ha calmat

Anònim ha dit...

Has comprat la millor moto! Jo es que em feia molta ilu la moto nova! En dos mesos sabrem la realitat . Pero va de conya! He disfrutat! Es el que volia!
Santi Ferreny

Anònim ha dit...

Brutal !!!!!!!!
Joan Comas

Anònim ha dit...

Joan la 349 la tens neta ja ,jajajjajaa
Santi Ferreny