divendres, 7 d’agost de 2015

TRS - ONE > Crònica de una moto anunciada.En aquesta entrada anirem informant de tot el que vagi sortint de la moto
  
  


   TRS va néixer de la iniciativa i l'impuls dels seus quatre socis.


Jordi Tarrés, expilot de trial set vegades campió del món i creador del model Jotagas. Ricardo Novell, empresari de Barcelona amb participació en diverses empreses, l'activitat gira entorn de la logística, els recanvis i altres processos de caràcter industrial sempre en relació amb el món de l'automòbil i que va veure en TRS la possibilitat de seguir construint un teixit industrial sòlid i innovador.

.

Marc Arañó, amb sòlida experiència en el sector de les dues rodes en empreses com Derbi (Grup Piaggio), Gas Gas Motos i Jotagas en les que va liderar projectes rellevants de caràcter internacional. Josep Borrell, empresari barceloní que gestiona diferents fons d'inversió i la passió per les motos van portar a invertir a títol personal en els últims anys en empreses del sector com Gas Gas i JTG.


TRS es va constituir l'any 2013 amb l'objectiu d'iniciar la producció del seu primer model de trial en tres cilindrades (250, 280 i 300 cc) a finals del 2014 i el desenvolupament de noves cilindrades durant el 2015.

Les instal·lacions productives es troben a la província de Barcelona des d'on es gestionen també els departaments d'R + D + I, mentre que a nivell esportiu preveu una participació progressiva que anirà lligada a la consolidació del negoci.
TRS: motorcycles 
Fitxa tècnica: todotrial.com  


 |-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-|

 .
Entrada actualitzada amb comentari de Jordi Tarres


Hem aconseguit el nostre objectiu, una motocicleta alhora compacte, lleugera, forta i  fiable per fer front a qualsevol tipus d'obstacles. 65kg !!! una veritable sensació òptima de lleugeresa sense descuidar l'estabilitat, ofereix una agradable  convicció de passar tots els obstacles que es troben en el camí.

El motor ha estat desenvolupat i dissenyat específicament per el Trial. Cada trosset d'aquest últim està dissenyat per assegurar el millor rendiment i la màxima potència. Aquestes peces són els resultats de nombroses millores tècniques que la fan única al mercat.

TRS ONE ha empès els estàndards tecnològics, estètics per presentar el millor rendiment, excepcional i extraordinari estil ".  


Cap comentari: