dilluns, 22 de setembre del 2014

Miquel Gelebert guanya el trial de Cal Rosal

LA LOCALITAT  BERGUEDANA DE CAL ROSAL APLEGA UNA SETANTENA DE PILOTS

Cal Rosal va ser ahir l’epicentre de la quarta prova del Campionat de Catalunya Open de Trial. Tot i l’amenaça de pluja, una setantena de pilots van participar al trial organitzat pel Motoclub Baix Berguedà, on havien de completar dues passades a les 12 zones situades al voltant de la localitat berguedana.

L’activitat va començar a les 8 del matí amb les verificacions administratives i seguidament a les 9 es va donar la sortida al primer pilot. Tenien fins a 5 hores per a poder realitzar les dues passades, més 10 minuts amb un punt de penalització per minut transcorregut.

En la categoria de nivell vermell Màster, Miquel Gelabert  amb només 3 peus va guanyar per davant d’Arnau Farré (6 p) i Marc Riba (17p). El pilot del Motoclub, Marc Perera va quedar sisè amb 57 punts, i la pilot Elisabet Solera va assolir la desena posició amb 86 punts.

Amb la categoria blau Promo, Sergi Rarres (6 p) i Ivan Ortiz (10 p), van quedar primer i segon respectivament, seguits d’Adrià Mansergas (11 p).

Marc Cabre (0 p), per davant de Ramon Plana (2 p) i Jordi Freixanet (3 p) van pujar al podi de la categoria de nivell verd Open.

I ja en la categoria inferior, el nivell groc Base va quedar en primera posició Fernando Cabre (2p), seguit de Francisco Molins (4 p) i Jordi Tubau (8 p).

Pel que fa a les categories femenines, en el nivell verd va quedar en primera posició Alba Lara (15 p), seguit de Mireia Lozano (16 p) i Paula Castells (82 p). I finalment, en nivell blau, Maria Giró amb (25 P), va pujar al graó més alt del podi per davant de Berta Abellan (34p) i Neus Murcia (43 p).

Cal Rosal tornarà a ser la seu del Trial amb el Campionat d’Espanya d’ especialitat el proper 16 de Novembre.