divendres, 23 de novembre del 2012

FCM Informa

PROVES PEL CAP DE SETMANA

Viñales i Rins assistiran a la cloenda del Campionat Mediterrani al circuit de Calafat
Els pilots mundialistes Maverick Viñales i Alex Rins estaran presents aquest cap de setmana 24-25 de novembre al circuit de Calafat durant la celebració de la darrera prova del Campionat Mediterrani de Velocitat, que significarà el retorn del traçat tarragoní a la competició motociclista.

El Motocròs d’Amposta decidirà els títols de MXSots18 i MX65
El XI Motocròs Fires d’Amposta tancarà els campionats catalans de les categories MXSots18 i MX65 aquest proper diumenge al circuit de l’Oriola de la capital del Montsià. A més de les curses d’aquestes categories, també se celebraren les corresponents a la penúltima cita de MXPromo-Fèmines i MXIniciació.

Tarragona tanca el Campionat Català de Trial
Després de la celebració el passat cap de setmana del Trial de Cal Rosal, el Campionat Català de Trial Open es tancarà aquest proper diumenge amb la disputa de la prova que el Moto Club Tarragona organitza a la seva ciutat.
La competició es desenvoluparà pels voltants de l’Ermita del Llorito, on hi haurà zona d’estacionament pels vehicles dels aficionats que vulguin seguir l’evolució dels pilots participants.

Altres Informacions
Toni Bou arrodoneix el ple d’aquesta temporada amb un nou títol espanyol
El pilot de Montesa, Toni Bou, ha fet per tercera vegada un ple absolut (els dos títols mundials i els dos espanyols), en guanyar el Campionat d´Espanya de Trial a l´aire lliure després d´imposar-se aquest diumenge en l´última prova, el Trial de Cal Rosal, a Olvan (Barcelona).

El català revalida així el títol, que posa la cirereta sobre una temporada en la qual ha guanyat totes les competicions que ha disputat: els mundials a l´aire lliure i en pista, i els campionat d´Espanya també de les dues modalitats, a més de va formar part de l´equip espanyol que va guanyar el Trial de les Nacions. Als seus 26 anys, Toni Bou ha fet el seu tercer ple, després dels que va aconseguir els anys 2009 i el 2011.

Aquest diumenge, a Olvan, Bou ha guanyat amb 13 punts, tres menys que el segon, Jeroni Fajardo, i 14 menys queAdam Raga, que completa el podi. En la general del campionat, acaba amb 114 punts, 14 més que Raga i 28 més que Albert Cabestany.

"Tanquem la temporada amb el millor resultat en una prova molt ben plantejada i d´un gran nivell selectiu. Revalidar el títol és el remat ideal a una temporada perfecta. Sóc molt conscient que és molt difícil de fer", ha declarat el pilot a través del seu equip.