dilluns, 21 de novembre de 2011

Trial Clàssic Tour: 2 dies de trial clàssic Sant Feliu de Guixols

II Trial Classic Tour. Girona. Costa Brava. 2011

SANT FELIU DE GUIXOLS: DOS DIES DE TRIAL CLÀSSIC


Dissabte 3 i diumenge 4 de desembre de 2011
· Dos trials en un mateix cap de setmana.
· Classificacions cada dia.
· Classificació final del dia, amb lliurament de Trofeus. 
· Puntuable PRE65TRIAL Desafiament 2011

trial-santfeliu trial-santfeliu

 


Per a aquesta edició mantindrem el mateix plantejament de l'any anterior, d'apropar el trial a la població i la seva gent, amb la sortida al Passeig Marítim de Sant Feliu de Guíxols. Costa Brava. Girona

Organitzat per www.solotrialclasico.com i per www.motoclubcostabrava.com, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i la FCM. També comptarem amb la col · laboració i ajuda desinteressada de www.elcremats.net i www.motoclubtossa.com
Esmentar, que en aquesta ocasió canviarem el sistema de control per grups i tornarem al sistema de CONTROLS EN CADA ZONA.
 
Es podrà participar el dissabte, el diumenge o els dos dies indistintament. Un cap de setmana de dos Trials amb Classificacions cada dia. Classificació final de dos dies i lliurament de Trofeus.

El recorregut del Trial tindrà gran part de íuna ONG zona urbana i una part per camins rurals i senders molt propers a la població, amb una distància de deu quilòmetres aproximadament. Tot el recorregut estarà totalment senyalitzat i controlat per la policia local de la població, així com per personal motoritzat de l'organització.

Les 12 àrees es realitzen a dos VOLTES, amb canvis en algunes zones per a cada dia. Les categories groc (iniciació), Verd (molt fàcil) i Blau (fàcil), seran d'un nivell similar a les anteriors edicions del Prova Tour Clàssic de Sant Feliu de Guíxols, Llagostera a Tossa de Mar. El concepte continua sent el mateix, un Trial fàcil, parar crear afició.

La sortida, inscripcions parc tancat i aparcament estaran centralitzats al Passeig Marítim de Sant Feliu de Guíxols.

Padock : aparcament asfaltat davant la mar, al costat de l'entrada del Club Nàutic, al Passeig Marítim.

Parc Tancat:Zona habilitada i amb vigilància nocturna al passeig Marítim davant de la sortida i padock.

Inscripcions, verificacions, sala de premsa i control. esmorzar, menjars i lliurament de premis: Bar el Quiosc just al centre del Passeig Marítim de Sant Feliu de Guíxols, a primera línia de mar. Just al davant de la zona 12 en la mateixa Platja.


Inscripcions:
La participació no està restringida en nombre ni en categories de motocicletes.
És imprescindible la pre - inscripció per a la participació en el Trial, per a una millor previsió i organització de la prova.

Les inscripcions de dos dies no seran acceptades el mateix dia de la prova.

inscripcions A la web www.solotrialclasico.com
Pagats per transferència al número de compte:

Caixa Penedès 2081 0222 93 3300005896
Referència: 2DTCsantfeliu11

Data límit de la inscripció: dijous anterior a la prova.
Per a més informació contactar amb:
Francesc Sants 689 53 20 16 Xavi Feliu 609 33 92 50


Import de les Inscripcions inclou: pack benvinguda, esmorzar i trofeus.

Preu pilot un dia: 40€
Preu pilot dos dies: 80€ 

Preu seguidor un dia: 15€
Preu seguidor de la dies: 30€ 


8 comentaris:

Anònim ha dit...

Si algu em deixa una llicència i l'oncle em deixa un amoto... vindré a treure el cap el diumenge.
garlopis

Impalable ha dit...

Josep les fotos molt bones!!! A veure si puc passar algun dels dos dies. M' agradaria fer alguna cosa de trial però soc molt dolent. Vaig portar una Cota 4rt i era dificil dominar-la. Miraré el nivell groc a veure que tal!

Trial Sense Embuts ha dit...

Falta de llicència i moto clàssica, però ganes de participar, així es comença garlopis.

Toy folloso ha dit...

Vaig fer de control -itinerant, com es va fer l´any passat-, i va ser la hòstia de divertit (després de fer la zona, els participants ens controlàven a els controls, que també la havíem de fer).
Al mancar una mena de "briefing" anterior a la cursa, arribàvem a les zones amb el mateix desconeixement que els pilots i, la interpretació dels passos podia perfectament variar d´un grup a l´altre.
Enguany, si em tornen a fitxar per donar un cop de mà, m´aburriré tota la estona a la mateixa zona, però amb la satisfacció de saber que les clasificacións seràn més justes.
Ens hi veurem!.

Trial Sense Embuts ha dit...

Ostres jo tampoc se per que han canviat amb ixo de controls ja que va ser un èxit i alhora innovador, estem un pel desconnectats aquest fi d’any quant ells tenen disponibilitat a mi me’n sobre ruralment parlant, el planning d’aquest dos dies es DISSAPTE 26 esbrocament i neteja zones - DIUMEGE 27 supervisió zones amb Magriña i Pep Puig (PRE65) - DIJOUS 01 marcatge zones - DIVENDRES 02 marcatge zone -3-4 trial.

Anònim ha dit...

Aquest any si vindrem no tenim cap compromís si vols et podem donar un cop de ma però no de controls que volem gaudir-ne.
Anna i Pere

Anònim ha dit...

això feliu !!! tu ves animant en garlopis que despres em tocarà a mi deixar-li la clàssica i falsificar una llicència !!
ah i sóc en joan comas

Trial Sense Embuts ha dit...

Escolti jo contesto a tothom me se te que avisar que el tal garlopis es el seu parent i vostè la seva edat te que donant pas a les noves generacions de garlopians je je, tema apart el Trial Sense Embuts que ja es més seu que meu ha obert un facebook nou en el qual no hi puc entrar-hi a veure si hi passa de tant en tant a fer neteja.

http://www.facebook.com/lists/2150836242870