dissabte, 23 d’abril de 2011

Santigosa: SEGON DIA SUPERAT

.

buffffffffff avui ha passat el pitjor que pot passar a santigosa: pluja i que pari de ploure !!! m'explico: ha plogut tota la nit, i pujant a sant joan des de santa coloma (per cert, eren parella aquests dos ? o a en sant joan nomes l'hi anaven les abadesses ???) ja plovia a tot gas.

Arribo a sant joan i segueix plovent. em vesteixo amb vestit d'aigua sencer i, com era d'esperar, ha parat de ploure. pero com que estava tapat jo dubtava de treure'm els pantalons d'aigua i quedar-me només amb la jaqueta. per que clar, els d'aigua son de plastic plastic, i no et mulles, però fots unes suades que quedes xop igual !!! total que no me'ls he tret, i encara sort. en definitiva, que en haver plogut hi havia molt de fang i en parar de ploure el fang quedava a les pedres pel pas de les motos i les pedres no es netejaven com si estigués plovent. Total que pista de patinatge constant. i avui que hem fet 60 km arribant fins a Ogassa doncs us podeu imaginar.

Ni amb la karcher marxava el fang de les motos !!! les zones avui més senzilles, però igualment massa dificils. He parlat amb dos grans trialers que participen assiduament als sis dies d'escocia (als quals santigosa es vol semblar) i un ha dit que les zones eren mes dificils que les d'escocia i l'altre que s'havien passat. no soc jo sol doncs. el millor: que no m'he fet mal, més enllà del muscular que em destrossa les cames (vaig de reflex i ibuprofenos a tope). el pitjor: la ostia que m'he fotut intentant fer un pujador molt enfangat on hi havia ple de trialers i endurers enganxats. he caigut rodolant esquena avall i despres de dues voltes de campana he anat a aterrissar al mig del riu amb dos pams d'aigua. per sort ja estava acabant i he acabat totalment xop. en francesc santos: escafoides trencat i braç enguixat a campdevanol de l'ostia d'ahir. el molt bruto no ha anat a l'hospital fins avui i l'hi han vist i l'han enguixat. curiositat; despres de 40 anys, com es que no s'adonen que amb una karcher per 160 participants enfangats no n'hi ha prou i molts acaben entrant al control horari amb la moto fins a les orelles de fang !!!

Un altre cop tot el recorregut amb en fuji, banyeres i la colla. fixeu-vos si hi havia trams d'interzona complicats que en un d'ells en fuji ha hagut de passar les motos dels que anaven amb ell !!!!!!!!!!! banyeres inclos !!!!!!!!!! la gent ha patit molt pel fang. i demà acabem.............espero. i guardaré un bon record per que us asseguro que si no canvien les coses haura estat l'ultim com a participant, si es que ja no tenim edat !!!!

Avui he anat sense motxilera perque treballava, però demà ja torna a la feina de veritat i ja tindrem fotos !!! per cert, que malgrat el fang i el trial i tot plegat sapigueu que ha tingut rosa ehh, més aviat ram de roses !!!!!!!!!!

per cert, ja heu felicitat l'amo del blog ...............?

apa, demà més: Joan Comas

.

Cap comentari: