dimecres, 9 de març de 2011

Copa de Espanya de Trial Clàssiques Calvià 2011

.

El Moto club Mallorquí de Calvià, organitza per els dies 12 i 13 de Març els seus dos dies de Trial per a motos clàssiques en el seu terme municipal lloc denominat es Capdellà, sud-oest de l'illa de Mallorca.

El primer dia serà una prova puntuable per al campionat de Balears, i el segon dia serà per a la primera prova del calendari "Copa d'Espanya de Trial Clàssiques, en totes les modalitats.

El marcatge de les zones s’ha realitzat d’acord amb els nous criteris del reglament de trial de clàssiques per a 2011, suavitzant les zones, sense perill per als pilots i alhora tècniques, 12 zones per al dissabte i 12 noves per al diumenge, dues voltes amb aproximadament uns 12 km. d'interzona.

http://www.motoclubmallorca.net/

.


Les zones
.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Com te trobes nen de la grip cuidat que n’hi ha passa i es veu que es d’aquestes que en diuen de dos setmanes.
Un peto Anna

Trial Sense Embuts ha dit...

Dons d’aquella manera que no acabem de fer net i amb el referent de l’ultima vegada em dedico a fer feines interiors amb el bon sentit de la paraula, però crec que aquest final de setmana farem net.
Un peto

Trial Sense Embuts ha dit...

Comenta-li al Pere que es vent una gas gas post clàssica per 6.00€ esta a (venta de motos) al motocat un tal bul1256, en referencia a el que m’avieu comentat de lo de les post clàssiques........

Anònim ha dit...

Moltes gracies però tenim dos motos i quasi ens en sobren joseppppp. Ja l’hi diré i ho mirarem.
Anna

Anònim ha dit...

josep, dedueixo que no vas a mallorca ??? haurem de fer plans per anar als dos dies d'eivissa aquest any eh !!!! Joan

Trial Sense Embuts ha dit...

Perdona Joan no havia vist el comentari.
Els dos dies de Eivissa i com cau això, el que estaria be es anar a corre dos dies però mes propers, dins de res tinc les motos clàssiques amb tota garantia, desprès faltaran trials je je.