diumenge, 2 de gener de 2011

Fantic News

.
Uns retocs a la Fantic: posta a punt, frens, i pneumàtic de darrere que contínuament perdia pressió, no es que anés malament però era una lluita continuada contra els elements, (motos clàssiques) que un vol que vaguin com modernes (esto es uno i el segon) es que vaig provar-li la Fantic treta de Secció-R al meu amic Àngel Magrinya..

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres Josep aquesta Fantic com tu deies enrampa nomes de veure-la, si t’han solucionat els problemes que vares tenir a Sant Feliu l’aspecte actual es d’una moto treta de fabrica, tens una gran moto si vols te la canviaria per la meva Gas Gas 2009 je je.
Pere

Anònim ha dit...

Felicidades Josep, uno por las fiestas i lo segundo por esta Fantic estupenda, nos vemos este proximo verano.
Un abrazo Jaime

Anònim ha dit...

Impressionant la Fantic sembla nova, podries posar tota la preparació i estaríem una mica al corrent del intringulis de una restauració.
Joan

Anònim ha dit...

Josep pesarem a veure-la un dia d’aquests i ens acabes d’explicar lo de Sant Feliu si s’obre o com van les negociacions.
Bones Festes Anna

Anònim ha dit...

Aquesta preparació es per totes o es al gust de cadascú i ha on podem trobar una Fantic 240 o 300 la compreu feta pols o ja restaurada i desprès es personalitza, perdona les preguntes però es que tenim intenció de juntament amb la moto actual tenirne una de clàssica.
Miquel

Trial Sense Embuts ha dit...

Nois ja contestaré puntualment a tots però tinc feina rural sols lo del Miquel tu tens que buscar una Fantic si vas a Delay en té desprès ansar-la fent al teu gust, l’Àngel Magrinya te comentarà les basses d’una bona restauració i a partir d’aquí tu pots decidir com la vols.

Anònim ha dit...

Moltes gracies Josep estic entre la Fantic i la Honda, els de Delay son els anunciats al teu blog oi
Miquel

Trial Sense Embuts ha dit...

Hola Miquel no se qui ets, dons si Delay es l’empresa del Magrinya si vols una Fantic ell te pot aconsellar la preparació i la persona adequada per fer-la, i te motos Fantic per triar i remenar.

Trial Sense Embuts ha dit...

Jaime, Ruth, que bueno que este blog sea el medio para volver a comunicarnos i si la Fantic esta mañana la he probado i va muy bien, aquí hace un frio inaguantableeeeee.
un abrazo josep

Anònim ha dit...

Caray com esta arrelant això de les clàssiques xiquet aquest estiu ja la tenies mol bé però ara la veig com una de moderna
hem sortit aquesta vesprada amb la colla i els hi he fet propaganda de Can Forès i el mes important el seu entorn, crec que mes de un els tindràs de clients si no aquest estiu mes endavant, be Josep celebro que la moto estigui d’aquest bon veure i fins aviat.
Met i Xavi

Trial Sense Embuts ha dit...

Ei companys com va tot aquest mati el tinc ocupadíssim amb tant comentari agradable i alhora servint esmorzars i aconsellant on poden anar a passar fet ja que no hi ha una altre forma a no ser que es vulguin tancar a un cine o bar, be com ja he dit anteriorment moltes gracies per entrar al blog i saber de vosaltres.

Anònim ha dit...

bones festes josep tornarem aquest estiu per pasar-hi uns dies i veure la moto.
Met

Anònim ha dit...

Da Facebook Trial Magazine Italia tanti auguri per un felice Nntale e un 2011 pieno di buon trial!
Roberta Zoli

Anònim ha dit...

Hola Met aquest estiu amb tota la gent que vol tornar estarem tots o estareu tot com a casa, mai millor dit.
Una abrasada Josep

Trial Sense Embuts ha dit...

Gentile Roberta lo stesso desiderio per te e un felice nuovo anno 2011 magasine prova

Anònim ha dit...

Bravo,très belle moto
Daniel le Claver (Danimontesa)

Anònim ha dit...

Mec PORCA MISERIA QUANTO è BELLO

Daniele Liti