dimecres, 20 d’octubre de 2010

2 DTS - Clàssic 2010

.


Los próximos 23 y 24 de octubre.el Moto Club Abadesses organizará en Sant Joan de les Abadesses (Girona) la segunda edición de los “2 Dies Trial Santigosa-Clàssic.”
(2DTS-Clàssic)

El domingo 24 de octubre será puntuable para la Copa Catalana de Clàssiques.

Carles Casas - Motocat.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

No hi ha com tenir bons amics Josep, les ultimes tres entrades te’l les han fet els col•laboradors je je, quin blog mes participatiu nen.

Ens veiem a Sant Joan de les Abadesses

Anna

Anònim ha dit...

The 2 DTS great hobby to create classic and separate trial of the current much stronger and often dangerous for us.
-Steve

Trial Sense Embuts ha dit...

Hola Anna si tens raó aquest blog ha agafat un nivell participatiu mol alt mes que res per les persones que sens voler si han anat apuntant dic sens voler per que mols varen començar com vosaltres des dels comentaris o del portal Motocat el nostre vincle i s’han fet tant indispensables que no hi haurien trials clàssics o moderns sense les seves uns fotos i d’altres reportatges.

Una abrasada josep

Trial Sense Embuts ha dit...

Hey Steve if for my many of my age i the trial has been a classic return to practice this sport in fact I had 12 years without practicality, hopefully prompt cooperation by the authorities.

josep

Anònim ha dit...

Gràcies Anna i Josep, em sento orgullós de donar un cop de mà a tant interessant blog.

Per cert, vaig millorant eh Josep ?

Pep 2

Anònim ha dit...

Hola de nou, veig que tens publicitat de El Reixach, dissabte hi anem a dormir tres o quatre trialeros, espero veuret per Santigosa, jo nomès corro el diumenge pèro pujo dissabte tarda.

Pep 1,29

Trial Sense Embuts ha dit...

No sabia que es pot corre sols el diumenge creia que tenies que corre els dos dies però be tampoc tinc la moto en condicions optimes........

(El Reixach) en Ferran ja l’he avisat que vagi en compte amb vosaltres je je, no se si sabeu que ell es un defensor del nostre esport hi ha un escrit al meu blog fent referència a la nostre problemàtica

(http://bul1256.blogspot.com/2010/04/trenquem-una-llanca-favor-del-trialper.html)

Doneu-li mols de records de la competència rural.

El canvi de nom ja esta plasmat al blog que naltros no podem caviar els noms del nostres col•laboradors cada 24 hores, tindrà que esperar

Toy folloso ha dit...

M´agrada molt anar a Santigosa per escapar-me a dinar a la vora, a Vallfogona. Ambient moteru a tope, vídeos del Rainey i el Shwantz, musica de Jethro Tull. Hi ha una Harley escatxarrada a fora.
Passat el mosqueig inicial, es menja bé.