dimecres, 6 de maig de 2015

Fantic MotorInformació de Fantic Motor:  la casa és va emplenar divendres 1 maig a la sala d'actes de l'Cívica Barzago en la inauguració de l'exposició fotogràfica de la històrica de Fantic Motor. Durant la nit Mario Agrati, Henry Keppel, Giulio Fumagalli, Pierluigi Maffessoli, varen parlar llargament sobre la històrica de Barzaghese-empresa.

El tret de sortida de l’acta es va iniciar oficialment amb la exposició del festival dels 3 dies organitzada per ex treballadors de la Casa de Barzago, exposicions i assaigs de motocicletes  amb la presència dels grans campions del passat que han format part dels equips que van córrer amb Fantic.

Va ser genial veure a les velles glòries del passat, sobretot aquí a la zona de Como pràcticament tots els nens de 70 a 80 anys han estat propietari d'una Fantic. El llegendari Cavaller va obrir la porta a les motocicletes modernes donar a conèixer la motocicleta de les carreres a la gran majoria dels nois.  Fantic era el somni de qualsevol adolescent d’aquella epoca.

Després va venir el Trial i la marca italiana va guanyar nombrosos campionats convertint-se en un dels majors productors del món de motos de trial.
Com vostès saben, la crisi també ha afectat a la casa d'Barzago portant tancament final.
La marca va ser venuda més endavant i ara els nous propietaris (a Vèneto) produeixen enduro amb cert èxit. Segurament, però, la màgia de 70 a 80 anys mai tornar i estic molt feliç d'haver viscut.

Fantic Motor.
.
.
Jaume Subirà una foto clàssica mol vista per els aficionats del trial, demostració d'agilitat, habilitat i control indispensables en la practica d’aquest esport, jo en dic domini del temps del Trial.

 .
 .
 .

Aquí dos apassionats de la marca,  Angel Magrinya i Josep Feliu, a Can Bayó els tallers que te el Pep Banyeres a Torroella de Montgrí,  tots els posseïdors d'una Fantic tenim la gran sort de que no hi ha peça que ell no tingui en el seu magatzem de recanvis DELAY  

 

Contracte que lliga al Xavier Miquel com a pilot amb la casa Fantic Motor.Invitació a l’acta del Xavier Miquel.  

Cap comentari: