divendres, 14 de novembre de 2014

FCM Informa: 14/11/2014UN ATRACTIU I VARIAT PROGRAMA D'ACTIVITATS PER A TOTHOM A GO PARCMOTOR. Feu la vostra inscripció a l´activitat que s´ajusti a les vostres preferències: tandes, curses, proves, activitats d´oci... Curses, tandes, concentració de motos, ral·li de regularitat, ruta per la comarca de l´Anoia, proves de motos i un concert per acabar la festa, són les activitats que configuraran el programa del cap de setmana de "Go Parcmotor", dues jornades per celebrar els cinc anys de la instal·lació i per poder comprovar en directe les millores que s´han efectuat en els darrers mesos per confirmar-lo com un circuit idoni per a la pràctica del motociclisme.


Les dues jornades de Go Parcmotor presenten el següent programa d´activitats. Tria les que més s´adeqüin a les teves preferències o necessitats i formalitzeu les inscripcions tal i com s´exposa seguidament.

GO PARCMOTOR Dissabte 29 de novembre Tandes entrenaments


PROPERES ACTIVITATS

Cal Rosal acull la darrera cita del Campionat d'Espanya de trial. Amb Toni Bou com a campió, Albert Cabestany i Jeroni Fajardo es disputen el subcampionat de la màxima categoria. Les categories TR1, TR2, TR3, TR4, Júnior i Cadet tanquen la temporada 2014 aquest dissabte i diumenge a Cal Rosal. El Motoclub Baix Berguedà serà el encarregat de l´organització d´aquesta cursa. Tots els seus membres han estat treballant durant setmanes per fer de la prova una de les millors i les zones preparades seran del grat tant dels pilots com dels aficionats.


Després d´un any espectacular, amb esportistes d´un gran nivell disputant les proves i amb els amants a aquesta disciplina bolcats amb ella, Cal Rosal viurà l´última cursa puntuable i de la qual sortiran els campions i subcampions del 2014.

En TR1 Toni Bou es va emportar el títol nacional a Cabanillas de la Serra però Albert Cabestany i Jeroni Fajardo lluitaran pel subcampionat i només els separa un punt. En TR2, Miquel Gelabert, amb el títol ja a les mans, Arnau Farré i Marcos Méndez lideren la general mentre que en TR3 ho fan Francesc Recio (ja campió), Rafa Latorre i Adrián Artidiello.

Adrià Albejano, Luis Pastor i Jesús Martín han estat els millors, fins al moment, en TR4. Marc Riba lidera la general de Junior i és campió, Jaume Rosselló està segon i Samuel Obrador tercer. En cadet Gabriel Marcellí, el millor del 2014, és primer i Sergio Ribau i Iván Ortiz li segueixen com segon i tercer, respectivament.

El pàdock i l´oficina de carrera estaran ubicats a la plaça de l´Estació.

Divendres a les 15´00h s´obrirà el pàdock i el dissabte de 14.00h a 17.00h els pilots podran visitar les zones. En la mateixa jornada sabatina i de 16.00h a 19.00h es passaran les verificacions administratives i tècniques. A les 08.30h de diumenge sortirà el primer participant. Sobre les 15.30h està previst que es celebri la cerimònia de lliurament de trofeus.

El MC Baix Berguedà ha preparat 10km de prova amb 11 zones. La 1, 2, 3, 4 i 12 seran fàcils per a l´accés del públic. Aquesta última és la indoor i estarà al centre de la població.

5è Trial Social MC Cent Peus. Dades de la prova

ACTIVITAT DEL PASSAT CAP DE SETMANA

Alex Márquez completa el segon triplet consecutiu dels pilots catalans al mundial de MotoGP.

El Circuit d'Osona decideix els títols del Trofeu Català de Supermotard.

Pau Martínez i Ramon Godino completen els campions de Trial de Nens 2014.

Cap comentari: