dissabte, 1 de novembre de 2014

Trial Indoor Ciutat de Girona: Dissabte 01/11/2014El pavelló de Fontajau tornarà a vibrar amb els millors pilots de trial del món
El 27è Trial Indoor Ciutat de Girona es farà l’1 de novembre, en el marc de les Fires de Sant Narcís
La tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs; el diputat de Cooperació Esportiva de la Diputació de Girona, Antoni Guinó; el representant territorial de Girona de la Secretaria General de l’Esport, Josep Pujols; el pilot professional de trial indoor, Jeroni Fajardo, i el representant de l’empresa organitzadora de l’esdeveniment Octagon Esedos, Aitor Jiménez, han presentat aquest matí la 27a edició del Trial Indoor Ciutat de Girona, que es farà el proper 1 de novembre al Pavelló Municipal d’Esports Girona-Fontajau a partir de les set del vespre, en el marc de les Fires de Sant Narcís.

Els millors pilots de trial indoor del panorama internacional es reuniran un any més a Fontajau per entusiasmar el públic gironí, que podrà gaudir de l’espectacle que oferiran Toni Bou, Adam Raga, Albert Cabestany, Jeroni Fajardo, Pol Tarrés i Jaume Busto.
Aquest any la Federació ha suspès el Campionat d’Espanya, que estava compost per quatre proves, i finalment només s’han portat a termes les proves de Saragossa i la de Girona, que es farà el dia 1. Malgrat que no puntuï pel Campionat, nosaltres hem fet una aposta per l’espectacle i per l’esport, gràcies també a les institucions, els col·laboradors, els espònsors i l’empresa organitzadora. Es tracta d’un acte que té tanta tradició a la ciutat que no volíem que es perdés”, ha manifestat Isabel Muradàs.

Cap comentari: