dissabte, 22 de novembre de 2014

V edició 2 dies Trial Clàssic Costa Brava 2014: INSCRIPCIONS


¡¡ A la vista de la gran quantitat de pilots inscrits, els organitzadors dels 2D Trial Costa Brava han decidit augmentar el número de places disponibles fins als 300 pilots ¡¡


2 dies trial Clàssic Costa Brava 2014 29/11/2014 I 30/11/2014

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ 2014


Recordeu que per tal que la inscripció sigui validada cal haver satisfet els drets d’inscripció corresponents i indicar-ne la data de transferència en el formulari d’inscripció.

Cal que consti el nom del pilot.. En cas de transferència conjunta especificar el nom de cada pilot. Un cop validada se us enviarà un e-mail de confirmació i sortireu a la llista de inscrits publicada a la web.

LLICENCIA:
 Els pilots estrangers i altres autonomies sensela llicència RFME homologada: El MC 2Dtrialcostabrava patrocina i tramita una llicencia amb la Fcm per poder competir els dos dies de trial, sense sobre-cost en els drets de inscripció.

Els pilots que es vulguin acollir caldrà fer la inscripció: ABANS DEL 05 de Novembre de 2014.despres d’aquesta data el motoclub NO tramitara cap llicencia.

Els pilots de la Comunitat Catalana, poden participar amb la llicència de la Federació Catalana no homologada.

Els pilots de les restants comunitats autònomes necessiten la llicència RFEM homologada. Excepte les Federacions Territorials, amb les que tenim conveni, sempre que sigui la llicència de pilot de:

Federación Aragonesa de Motociclismo

Federación Castellano-Leonesa de Motociclismo

Federación Madrileña de Motociclismo

Federación Navarra de Motociclismo

Federación de Motociclismo de la Comunidad Valenciana

Federación Vasca de Motociclismo
Informacó  Inscripcions  


INSCRITS PROVISIONALS:   (13/10/2014)  178 PILOTS

MOL IMPORTANT Per a la validació de la inscripció cal realitzar el pagament dels drets d’inscripció. El formulari de inscripció sense validar quedarà anul·lat automàticament. Un cop assolit les places limitades (250 pilots) no s’admetran mes inscripcions.

Tancament d’inscripcions: 5 DE NOVEMBRE DE 2014 pilots estrangers, pilots sense llicència homologada i pilots de comunitats sense conveni. 20 DE NOVEMBRE DE 2014. Pilots catalans o amb llicència homologada. Les inscripcions fora de termini no seran acceptades. No s’acceptaran inscripcions el mateix de dia de la prova.
 

Aquí teniu el llistat de les zones del trial Costa Brava per a les diferents categories. Com podreu veure marquem 38 zones, de les quals 18 són pels grocs, 18 diferents per verts i blaus i les dues últimes comunes a totes les categories. D'aquesta manera esperem que no hi hagi cues a les zones, o almenys que aquestes siguin raonables (en realitat, pel que fa a les zones, ho tractem com si fóssin dos trials de 150 pilots cadascún).


Això sí, caldrà que tots els pilots estiguin atents per no perdre temps per errors en les zones. A la entrada de cada zona hi haurà clarament indicat de quin nivell és la zona (amb colors) i, tot i que els controls estaran advertits, assegureu-vos abans d'aparcar la moto i d'estudiar cada zona que aquesta sigui del vostre nivell de dificultat. Durant el recorregut us anireu trobant pràcticament totes les zones del trial, moltes de les quals no seran per a la vostra categoria.

Pel que fa a la interzona, tot i que bona part és comuna a totes les categoríes, hi ha trams que són diferents. Aquests llocs on els circuits es bifurquen estaran clarament indicats amb fletxes de cada color el camí que cal prendre (a banda de que en els que poden ser més conflictius hi haurà controls).

Tot i que això ens comporta duplicar la feina de neteja i marcatge de zones, i ens exigeix disposar de molts més controls, pensem que és la millor forma d'assegurar a tots els pilots un trial de qualitat.

Cap comentari: