divendres, 15 de novembre de 2013

F.C.M Informa 15/11/2013PROPERES ACTIVITATS
El Trial de Cal Rosal decideix el Campionat d'Espanya aquest diumenge. 16 i 17/11/2013


Diferents pilots catalans aspiren als titols de les categories en joc. Les categories TR1, TR2, TR3, TR4, Cadet i Junior del Campionat d´Espanya de Trial tanquen temporada aquest proper diumenge 17 de novembre a la prova de Cal Rosal (Berguedà), on es donaran cita els millors pilots de l´especialitat.
El Motoclub Baix Berguedà , juntament amb Amics del Trial Cal Rosal, ha preparat una prova amb 10 quilòmetres de recorregut i 11 zones. Totes seran molt accessibles pel públic. D´aquesta manera, l´afició no perdrà detall i podrà veure des de ben a prop les maniobres dels participants. El pàdock, la zona indoor i les verificacions administratives i tècniques estaran ubicades a la plaça de l’Estació del nucli urbà, mentre que les zones es distribuiran pels voltants del municipi, el dissabte a les 10.00 h. es procedirà a l´obertura de la zona d´entrenaments. Fins a les 13.00 h. els pilots podran fer ús d´ella. De 14.00 a 17.00 h. es visitaran les zones i de 16.00 a 19.00 h. es passaran les verificacions. Diumenge a les 08.30 h. sortirà el primer pilot i, al voltant de les 15.30 h., se celebrarà la cerimònia de lliurament de trofeus.
A TR1 Toni Bou té a les mans proclamar-se de nou campió d´Espanya. Suma 80 punts davant dels 64 del segon classificat, Adam Raga. Albert Cabestany és tercer amb 58. A TR2 Jaume Busto i Oriol Noguera s´ho juguen tot a Cal Rosal. El primer té 89 punts i el segon 82. A TR3, entre Rafa Latorre i Marc Horrach només hi ha tres punts de diferència, mentre que a TR4, Jesús Martín i Roberto Bautista són els màxims aspirants al títol.
A la categoria Junior, el lleidatà Arnau Farré lidera la general amb 151 punts, Nacho Fernández-Sancho és segon amb 128 i Marc Riba, tercer amb 118. Finalment, a Cadet, Gabriel Giro i Marc Miquel es disputaran el títol separats actualment per 12 punts.
Trial Nens Social Cent Peus 4a prova. Sant Fost de Campsentelles. Diumenge.
ALTRES INFORMACIONS
Marc, Pol i Maverick, els tres campions catalans del Mundial 2013.
Marc Márquez, millor esportista català del 2013. 


Marc Márquez ha estat escollit Millor Esportista català de l’Any pel jurat de la Festa de l’Esport Català, que sota l’organització de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el diari Sport se celebrarà el proper dilluns 16 de desembre.
El pilots de Cervera, que ja va ser premiat l’any 2010 com a millor esportista revelació després del títol mundial de 125cc, ha assolit en aquesta edició el de millor esportista català després de convertir-se en el pilot més jove que aconsegueix el títol de la màxima categoria de MotoGP, i a més en la seva primera temporada.
Segons els membres del jurat, format per diferents membres d’institucions socials i esportives, així com representants de mitjans de comunicació catalans, el premi s’ha atorgat a Marc Márquez “per la seva trajectòria, dedicació i treball”.
Juntament amb Marc Márquez s’ha premiat a la nedadora de sincronitzada, Ona Carbonell com a millor esportista femenina, això com el jugador de basquet del Joventut Guillem Vives com a millor revelació de l’esport masculí i la piragüista Núria Fontané com la revelació femenina, entre altres guardonats.


El Trial de Nens acaba amb una bona presència de pilots a Iniciació i Elèctriques.

Cap comentari: