dimecres, 20 de novembre de 2013

Els Dos dies Costa Brava 2013 > Trial solidari


Des del Motoclub 2dtrial Costa Brava i en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, el Banc dels Aliments i Càrites, hem endegat una campanya de recollida d’aliments solidària per al nostre trial del 30 de novembre i 1 de desembre de 2013.

Sempre hem pensat que una de les claus més importants per aconseguir que el trial i els trialers tornem a ser considerats només esportistes és que cadascuna de les nostres competicions comportin un benefici per a la població que ens acull, tant pel que fa al seu entorn natural com per la seva societat. És per això que hem iniciat aquesta iniciativa per a la qual demanem la vostra col·laboració que hauria de consistir en la aportació per part de cada persona que prengui part en els dos dies Costa Brava 2013 d’un quilo d’aliments.

L’Ajuntament de Sant Feliu i Càrites ens indiquen les necessitats més imperioses que tenen en aquest moment, oli, cereals, galetes, sucre, llaunes de tomàquet (natural o fregit), tonyina en llauna, sopes instantànies o llet.

No s’acceptaran aportacions de diners sinó tant sols d’aliments.

Al local de la organització i inscripcions es muntarà un punt de recollida degudament identificat.

Agraïm d’entrada la vostra col·laboració en aquesta iniciativa que de ben segur serà beneficiosa per als més necessitats i per al món del trial.

Motoclub: 2Dtrialcostabrava

Cap comentari: