dissabte, 30 de novembre de 2013

2 DIES,JOURS,DAYS TRIAL CLÀSSIC COSTA BRAVAInscripció per els dos dies 95 €, inclou l’esmorzar  i avituallament dels dos dies,un dinar popular i samarreta conmemorativa, Inscripció per un dia, 55 € (dia), inclou l’esmorzar i avituallament. Sense classificació per els dos diez, inscripció Seguidors o motxilers.: 30€ per dia inclou l’esmorzar i avituallament.

És imprescindible la preinscripció i pagament dels drets de inscripció,  per a la participació en els dos dies de Trial Clàssic.

PAGAMENT: Ingrés en el nº de compte: 0081-0248-80-0001166126

Els pilots estrangers podran fer el pagament dels drets de inscripció el mateix dia de la cursa, previ enviament de la preinscripció.

Les inscripcions de dos dies no seran acceptades el mateix dia de la cursa.

El termini d’inscripcions finalitza el 27 de Novembre de 2013.

 Llicencies:

1) Els pilots de la Comunitat Catalana, poden participar amb la llicència de la Federació Catalana no homologada. 

2) Els pilots estrangers i altres autonomies: llicència Fcm per poder competir, amb un cost de 25€. Pagament el mateix dia de la cursa.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ 2Dtccb13:El recorregut i les zones es tornaran a marcar majoritàriament en el PEIN del Massís de Cadiretes-l’Ardenya, que gaudeix d’una protecció especial, per la qual cosa circular en moto de trial per aquells paratges és un veritable privilegi.

Des de la Organització estem treballant per millorar les anterior Edicions, tant a nivell de recorregut, que serà mes llarg i mes atractiu, arribant fins a Pedralta i el Castell de Solius, lloc de interès cultural i molt emblemàtic de la comarca, així com les zones, que la majoria seran de nova traçada i també ubicació.

Per part de la organització conjuntament amb l’ajuntament estem treballant, amb activitats paral·leles al trial. perquè en puguin gaudir els pilots i acompanyats i també la població i visitants de Sant Feliu de Guíxols, durant la celebració de els dos dies de Trial Clàssic Costa Brava.

Preus per persona i nit:
SAGARO HOTEL:
60 € Allotjament en habitació individual
40 € Allotjament en habitació doble compartida
30 € Allotjament en habitació triple compartida
Esmorzar inclòs. Opció Allotjament amb entrada a l’spa. Suplement de 5€ per persona sobre la tarifa de allotjar-se. Preu iva inclòs. Taxa turística no inclosa
Informació i reserves: + 34 972 32 52 00  sagaro@hotelsagaro.com  www.hotelsagaro.com
 PANAMA HOTEL:
30 € Allotjament en habitació individual
25 € Allotjament en habitació doble compartida
22 € Allotjament en habitació triple compartida
20 € Allotjament en habitació triple compartida
Esmorzar inclòs. Preu iva inclòs. Taxa turística no inclosa.. Informació i reserves: + 34 972 81 76 39  hotelpanama@hotel-panama.com  http://www.hotel-panama.com/  

Planol padook i sortida
Les Zones


.
Segueix l'informació: MOTOCAT :
VIDEOS BY CLAUDIO TRIAL CLASSIC SANT FELIU 2012 


Cap comentari: