dilluns, 4 de març de 2013

Copa Catalana de Clàssiques: GallifaProva inaugural de la Copa Catalana de Clàssiques a Gallifa sota l’organització del moto Club Cingles de Berti.  


Informació de la prova: van ser dues voltes, (6km. aprox.) 12 zones per volta (10 per els grocs)

104 pilots sortits
Esmorzar de pa amb tomaquet i butifarra (com és habitual), i sembla ser que la gent va acabar molt contenta. Puntualitat a la sortida i cap pilot va quedar exclòs per temps. Totes les zones eren noves......

Comunicat acabada la prova del Moto Club

El trial de Clàssiques del Cingles a estat tot un èxit i des D'aquí volem donar, primer de tot, les gràcies a totes les persones que han fet possible que això hagi estat així. Des d'els controls, passant per les persones encarregades de la recerca, neteja i muntatge de les noves zones; els que varen estar fent les brases i entrepans per poder gaudir d'unes bones botifarres; els que varen obrir i tancar el circuit.....en definitiva, a totes i cada una de les persones que van ajudar a que el trial dels Cingles tornés a sortir rodó.

També agraïm a tots als pilots la seva participació i desitgem que hagueu gaudit tan en aquest trial, com nosaltres organitzar-lo.

I com no, a tots el propietaris del terrenys per on s'ha disputat el trial així com al Ajuntament de Gallifa i a la resta d'entitats per la seva col·laboració.

Moltes gràcies i fins l'any que ve..Cap comentari: