divendres, 15 de febrer de 2013

F.C.M: Informa 15/02/2013ACTIVITAT PEL CAP DE SETMANA
Cabra del Camp obre la Copa Catalana d’Enduret

Aquest diumenge 17 de febrer comença la temporada pels més petits de l’Enduro català amb la celebració de l’Enduret de Cabra del Camp. Més informació.
Al voltant de 900 pilots estaran a la Bassella Race1

Aquest cap de setmana se celebra la prova d’enduro de la Bassella Race1, amb una participació que estarà al voltant de 900 pilots. Més informació.


 12/02/2013: Can Taulé iniciarà temporada amb un trial del Campionat Social del Baix Berguedà.

El proper diumenge 17 de febrer s’inicia la nova temporada a les instal·lacions de l’Àrea de Motor de Can Taulé, amb una prova de trial puntuable per Campiona Social de Trial del Baix Berguedà.

El primer Trial de Can Taulé representarà la incorporació d’aquesta disciplina a l’activitat de l’àrea off-road que gestiona el moto club Amics Moto Valls de Torruella, on després del Festival Solo Moto off-road del passat desembre, es va condicionar una zona muntanyosa i pedregosa per a la pràctica d’aquesta especialitat tan arrelada a Catalunya.
A les 9:30h s’efectuarà la sortida del primer participant i a les 13:30 h. està prevista l’arribada dels darrers participants. Per a més informació us podeu dirigir al telèfon 629327394.

Cap comentari: