divendres, 8 de febrer de 2013

F.C.M: Informa 08/02/2013

ACTIVITAT PEL CAP DE SETMANA


La Copa Honda CBR250R es presenta als pilots aquest dissabte.

Aquest dissabte 9 de febrer se celebrarà la presentació i explicació als pilots interessats de tot el projecte de la nova Copa Honda CBR250R. Més informació.
La temporada de motocròs comença a La Pobla de Mafumet

El Campionat de Catalunya de motocròs arrenca aquest cap de setmana amb la disputa del Motocròs de La Pobla de Mafumet. Més informació.
08/02/2013

El millor Trial i Enduro Indoor del món es reuneixen novament a Barcelona
Una doble oferta de trial i enduro és el que trobaran els aficionats a les dues rodes aquest diumenge al Palau Sant Jordi de Barcelona. Els espectaculars Trial i Enduro Indoor de Barcelona compartiran pista a l´emblemàtica instal·lació olímpica, brindant el millor nivell del món de les dues disciplines.

En un mateix esdeveniment es compaginen dues activitats molt arrelades a Catalunya i amb una gran afició, que veu en aquesta prova una oportunitat única de veure els millors pilots del moment. Un elenc d´autèntics col·leccionistes de títols com Toni Bou, Albert Cabestany, Adam Raga i Jeroni Fajardo formen el grup de pilots catalans que intentaran copar el podi de la prova de trial, en la que també participaran el japonès Takahisa Fujinami, l´italià Matteo Grattarola, el britànic JackChalloner y el francès Alexander Ferrer.

La prova d´enduro és una de les tres puntuables per al Mundial Indoor i comptarà amb dos espanyols amb opcions de victòria, Iván Cervantes (que ja ho va fer el 2008) i Alfredo Gómez, que va acabar quart a la prova inaugural.


La Llicència Federativa només cobreix aquells entrenaments i proves homologades per la FCM.

Donades les consultes rebudes darrerament, la Federació Catalana de Motociclisme (FCM) vol recordar a tots els seus federats que les cobertures que es troben incloses dins la llicència federativa només són vàlides en aquelles proves organitzades per la FCM o entrenaments en circuits homologats per aquesta (llistat en el menú d´aquesta mateixa web).

Fora d’aquestes competicions, l’assegurança de la llicència de la FCM no cobrirà cap accident que es pugui tenir en proves no organitzades ni homologades per aquesta federació.


07/02/2013

Can Taulé iniciarà temporada amb un trial del Campionat Social del Baix BerguedàEl proper diumenge 17 de febrer s’inicia la nova temporada a les instal·lacions de l’Àrea de Motor de Can Taulé, amb una prova de trial puntuable per Campiona Social de Trial del Baix Berguedà.
A les 9:30h s’efectuarà la sortida del primer participant i a les 13:30 h. està prevista l’arribada dels darrers participants. Per a més informació us podeu dirigir al telèfon 629327394.


El primer Trial de Can Taulé representarà la incorporació d’aquesta disciplina a l’activitat de l’àrea off-road que gestiona el moto club Amics Moto Valls de Torruella, on després del Festival Solo Moto off-road del passat desembre, es va condicionar una zona muntanyosa i pedregosa per a la pràctica d’aquesta especialitat tan arrelada a Catalunya.

 

Cap comentari: