divendres, 8 de març de 2013

FCM Informa: 08/03/2013


FCM

ACTIVITAT PEL CAP DE SETMANA

Comença la Copa de Trial de Nens amb la novetat de la Mecatecno Challenge

Aquest proper diumenge 10 de març arrenca la Copa Catalana de Trial de Nens amb la prova dels Alfacs, organitzada pel Moto Club Sant Carles. Aquest trial arriba a la seva cinquena edició i se celebrarà a l´area de l´antic circuit de motocròs que es troba darrera del camp de futbol de Sant Carles de la Ràpita. La prova constarà de sis zones marcades dins d´un itinerari assequible a totes les categories.

Aquesta temporada, a més de comptar amb les categories habituals del certamen de nens, tindrà l’al·licient de presentar la Mecatecno Challenge, on  els nens que no coneixen aquest món del trial, tindran l’oportunitat de descobrir-lo, i els que ja el coneixen, podran demostrar la seva habilitat sobre les motos d’aquesta marca.

Aquesta Challenge consistirà en un campionat intern i puntuable per a tots els pilots que portin una Mecatecno, i on està previst efectuar una gran festa i repartiment de premis a la última carrera del campionat. Segons la FCM, la gran novetat d’aquesta temporada al Campionat de Trial de Nens de Catalunya, és la inclusió de les motos elèctriques, que ja funcionen a l’estranger i que segons el delegat de la Federació, Josep Serra,  “ja havíem d’incloure plenament en els nostres campionats”.

Mecatecno donarà facilitats a tots els nens que vulguin participar al campionat amb descomptes molt atractius i assistència tècnica a totes les carreres.
Trial Classic Tour a Llagostera 1a. Diumenge 10 de març.


CURSES DEL PASSAT CAP DE SETMANA

El Trial del Cingles va iniciar la Copa Catalana de Trial de Clàssiques

La Copa Catalana de Trial de Clàssiques va començar aquest passat diumenge amb la disputa del Trial del Cingles, que va tenir la seva base a la població de Gallifa (Vallès Occidental) sota l’organització del Moto Club Cingles del Bertí.

Prop d’un centenar de pilots es van reunir en aquest inici de temporada, entre les cinc categories que van configurar la prova. La categoria de Classics, que amb cinquanta participants va ser la que més pilots va reunir, va acabar amb la victòria de Moises Maestre (Fantic), per davant de Xavier Pujante i Víctor Martín, tots dos amb una Honda

A la categoria de Trialers, el guanyador va ser Blai Jové (Ossa), seguit de Francesc Estrada (Montesa) i Alberto Selma (Bultaco). Pel que fa a Pre72, Rafael Santromà (Bultaco) es va imposar amb Josep Puig (James) i Marco Álvarez (Ossa), a la segona i tercera posició, mentre Lluís Díaz (Bultaco) era el primer de Pre80 seguit de Ricard Monge (Fantic) i Martí Font (Bultaco).

Finalment, a Experts, que va reunir el menor número de participants, el guanyador va ser Oscar Mill (Fantic), amb Genis Sánchez (Fantic) i Pere Anton Mill (Bultaco) al seu darrera.

Eivissa: Toni Bou guanya el frec a frec amb Àdam Raga al Trial d´Eivissa

Toni Bou (Montesa Cota 4RT) ha estat el guanyador del Trial Ciutat d´Eivissa, que aquest diumenge ha obert una nova edició del Campionat de Espanya i de la temporada de trial a l´aire lliure. Vencedor d´aquest certamen els dos anys anteriors, el pilot de Montesa ha iniciat la defensa del títol traient el màxim profit al seu impecable primer pas per les zones, que li ha valgut l´únic zero registrat durant la jornada.

L’actuació de Bou només ha pogut ser seguida de prop per un Àdam Raga (Gas Gas) que s’ha situat a la segona posició a només dos punts ....


Toni Bou: "Hem començat bé el campionat, així que em sento satisfet. Amb el terreny més sec, les zones han estat més fàcils però al mateix temps penalitzaven més els errors, ja que els punts perduts eren difícils de recuperar. Acostumats com estem actualment als indoor, l´inici de la temporada a l´aire lliure exigeix no només l´adaptació a un tipus de zones absolutament diferent sinó també als seus temps d´execució. Es tracta d´una manera diferent de treballar i l´hem fet bé ".


Àdam Raga: Estic molt content d’haver obtingut aquest resultat, perquè crec que hem optat a la victòria en tot moment. Ha estat una llàstima no haver-lo aconseguit al final. Toni ha tingut una relliscada i pensava que podia cedir algun punt, però al final ha pogut passar la zona. Hem esta a prop, però el més important és que l’equip ha treballat molt bé i la moto ha funcionat a la perfecció”.

La segona de les cinc cites del Campionat d´Espanya de Trial tindrà lloc el dia 7 d´abril a Arnedillo (La Rioja).


Cap comentari: