diumenge, 11 de novembre de 2012

F.C.M: Informació


PROVES PEL CAP DE SETMANA

El circuit del Berguedà reunirà les categories grans del motocròs català
Aquest cap de setmana, el circuit del Berguedà serà l’escenari de la prova de Motocròs del Campionat de Catalunya, que es va ajornar fa algunes setmanes a causa de la pluja. Més informació.

Aquest cap de setmana arriba la cita de l’Oliana Off Road
El proper cap de setmana del 10 i 11 de novembre torna la segona edició de la cursa d´enduro Oliana Off Road. Més informació.

La Copa de Trial de Clàssiques acaba a Les Gunyoles

La Copa Catalana de Trial de Clàssiques acaba aquest proper diumenge  11 de novembre amb la prova que se celebrarà a Les Gunyoles  (Avinyonet del Penedès), deprés d’haver-se celebrat el passat cap de setmana la penúltima prova a Tona (Resultats al PDF adjunt).
Les verificacions administratives de les Gunyoles s´obriran a les  08.30 hores del matí, i s´obsequiarà a tots els participants amb un esmorzar amb botifarra. La sortida del trial es realitzarà des de l´Era de la Roca de Les Gunyoles, al costat del local de la Societat La Torre. S´ha preparat unrecorregut d´uns  10 km. amb 10 zones intercalades, que s´haurà de realitzar dues vegades, i més de la meitat de les zones són accessibles a peu des de la sortida .

Suspensió del Trial de Nens de Corbera
El Moto Club Corbera ens informa que es veu obligat a suspendre el Trial de Nens previst per aquest diumenge. Més informació.

Altres competicions: Trial COTA de Taradell (Diumenge 11)

Cap comentari: