dissabte, 3 de novembre de 2012

F.C.M Informa


PROVES PEL CAP DE SETMANA


Almenar combinarà categories dels campionats espanyol i català de motocròs

El circuit d’Almenar acollirà diumenge la darrera prova del Campionat d’Espanya de motocròs de Sots18, 125cc, Promeses i Alevins, en un programa que també inclourà mànigues del Català de MXPromo i MXFèmines. Més informació.

La Copa Catalana de Supermotard posa punt i final de la temporada a Alcarràs

Aquest diumenge, 4 de novembre, el circuit mixt d’Alcarràs estarà preparat per rebre els participants de la Copa Catalana de Supermotard, en la prova que posarà punt i final a aquesta competició. Més informació.

El circuit d’Osona tanca la Copa Catalana de Minivelocitat

El Circuit d’Osona serà l’encarregat de tancar el diumenge 4 de novembre la Copa Catalana de Minivelocitat. Més informació.

17è Trial de Clàssiques de Tona

El proper diumenge 4 de novembre se celebrarà a Tona (Osona) el 17è Trial de Clàssiques de Tona, puntuable per la Copa Catalana de l’especialitat.


 Com a novetat d’aquest any, la sortida del trial es realitzarà des de la zona esportiva de la població, situada al costat del pavelló esportiu, i comptarà amb un “paddock” asfaltat.

  L’horari de començament de les verificacions administratives serà a les 8.30 h. del matí i s’obsequiarà a tots els participants amb un esmorzar amb la típica botifarra de la comarca d’Osona.

  El Moto Club Tona ha preparat un recorregut d’uns 7 km., amb 12 zones nonstop intercalades, que s’haurà de realitzar dues vegades.

  El recorregut també serà nou respecte a altres edicions i similar al realitzat a la prova del Campionat del Món de trial que es va celebrar a Tona l’any 2009.

Dues jornades pel Campionat Mediterrani d’Alcañiz

El cap de setmana del 3 i 4 de novembre, el circuit MotorLand Aragón d’Alcañiz acollirà totes les categories del Campionat Mediterrani de velocitat. Més informació.

L’Endurada del Bages celebra la seva desena edició a Calders

El Moto Club Manresa prepara aquest cap de setmana la X Endurada del Bages, puntuable pel Campionat de Catalunya. Més informació. 2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ens veurem a Tona no ?
Joan comas

Trial Sense Embuts ha dit...

No Joan ara que la Fantic comença a anar bé, dons tinc la casa plena d’uns que volen ser titulats&profesors de Windsurf, estan fent un curset i tenien les habitacions reservades d’aquest estiu.