dilluns, 26 de novembre de 2012

1 i 2 desembre: 2 dies Trial Clàssic Costa Brava: Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, SoliusUna mica de historia com diu en Pepe Bussot (quins temps)
Copa Catalana Trial Clàssic llarga durada. Fcm 1-2 de desembre de 2012

Organitza: Moto Club 2D trial Costa Brava
Amb el suport:  Ajuntament Sant Feliu de Guíxols  i Ajuntament Santa Cristina d’Aro
EL TRIAL
Localització:  2 dies Trial Clàssic Costa Brava (Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Pedralta,  Solius, Ridaura). Costa Brava . Girona
Per a aquesta edició mantindrem el mateix plantejament de l’any anterior, d’apropar el trial a la població i la seva gent, amb la sortida al Passeig Marítim de Sant Feliu de Guíxols.
Els 2 dies Trial Clàssic Costa Brava 2012,  vol recuperar part del recorregut dels mítics tres dies de la costa Brava, amb orígens que es traslladen al  I trial Costa Brava 72, que s’organitzava per primer cop a Sant Feliu de Guíxols l’any 1972. per el “Moto Club Tres per Hora” En aquest moment s’iniciava una etapa gloriosa a nivell trialer a la demarcació de Girona amb una trajectòria en posteriors anys, de trials, organitzats les tardes dels dissabtes, a indrets com les Gavarres, la riera de Calonge, Romanya, Solius, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, tots recons de la Costa Brava.

RECORREGUT DOS DIES DE TRIAL COSTA BRAVA
Dins la filosofia de la Copa Catalana de Trial de Clàssiques, practicar el Trial i el moto-excursionisme i gaudir del nostre esport amb els companys , tot això compartint la naturalesa, i l’entorn, s’ha dissenyat un circuit on gaudir tant de la  moto com dels paissatges, que combina camins trialers  amb pistes forestals, tot passant per llocs d’interès del  massís d’Ardenya  Cadiretes, que té la consideració de P.E.I.N. Per això es molt important que tant els pilots com els seguidors (acreditats) segueixin el recorregut marcat per l’organització i que tots siguem respectuosos amb l’entorn.
El recorregut segueix en part el que es va fer l’any 1.979 en que es va celebrar per darrera vegada, en format de dos dies, la cinquena edició dels Tres Dies de la Costa Brava.  Tot sortint del Passeig Marítim de Sant Feliu ens enfilem seguint la costa (Brava en estat pur) fins el Puig Gros i Puig de Sa Guaita, amb magnifiques vistes al mar i uns camins trialers per gaudir de la moto. Per reposar una mica agafem una pista forestal que passant per  Sant Benet  ens portarà al Clot del Passadís on trobarem les primeres zones de riera. Desprès agafarem un camí per arribar a la Creu d’en Barraquer, encreuament de camins on es tradició posar-hi una pedra per mantenir la creu ben visible.  Camí ample i descansat que passant  per Can Codolar i l’Ermita de Sant Baldiri  ens dura al grup de zones de roca a sota de Plana Basarda i desprès a la riera dels Molinets. Desprès de visitar el Castell de Solius, menjar per nosaltres i les nostres màquines al Mas Pla de Solius amb catorze zones a l’esquena.
A la tarda primeres zones a la riera de Salenys i , passant  per Santa Cristina amb trams de circuit variats i amb distancia, anirem fins a Pedralta, on gaudirem de impressionants vistes  (també hi farem zones) . La resta del circuit passa per La Casa Nova, el Coll de Portes (Park Aventura) i tornem a la sortida passant per el Puig de la Casa i Les Planetes, al costat de mar on es farà la darrera zona (22 en total i uns 40 km.).
El diumenge el recorregut es retallará pujant de la Riera dels Molinets a Pedralta. No es faran les zones 13 a 16, i per tant el total serà de 18 i 25 km. de recorregut.
Tant dissabte com diumenge s’instal·laran zones d’avituallament durant el recorregut.

Més informació sobre inscripcions i reglament : http://www.2dtrialcostabrava.com/
Un Trial amb vistes.Compartir

Cap comentari: