dijous, 23 de setembre de 2010

Fantic: Delay & Secció-R

.

Delay&SeccióR ens presenten la seva última restauració, estem parlant de una Fantic 300 amb tota l’artilleria pesant del Delay Factory.

Seccio RVista aquesta espectacular i ben acabada Fantic et reconforta per el fet de que un problema que tenen (totes les clàssiques) els recanvis, nosaltres els que en gaudim d’una podem estar tranquils n’hi ha de tota clase, original i refabricat i això comporta tot un ventall de possibilitats alhora de deixar la moto a punt de zona.
.
.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres aquesta moto esta a la venda??? tens raó Josep fantic et dona una garantia i el que deies a la llarga si vols que la moto funcioni tels tens que gastar igual.

Pere

Trial Sense Embuts ha dit...

No aquesta té propietari es d’en Magriñá aquell que quant vosaltres estàveu a casa hostejats jo vaig penjar el blog la trobada esmorzar, que va ser el detonant de la teva afició per el trial (crec)

Es una moto com la Fantic que tinc penjada i a la venda al blog sols porta el dipòsit i tapes laterals de la 240, aquests recanvis jo els tinc per si hi ha algun trencament a la meva, per el que veig encara no t’has decidit per la bultaco o la Ossa o ara per una Fantic je je.
salutacions josep

Anònim ha dit...

Nen sembla la teva de ben deixada pregunta-li al Magriñá a quin preu estan valorades aquestes motos però sembla que esta mes per la bultaco economia aplicada je je.

Un petonasssss: Anna

Trial Sense Embuts ha dit...

Dons no crec que varií mol el preu de la Bultaco amb el de la Fantic que esta a la venda al blog, deixem-se de punyertes els acabats finals de una moto restaurada implicant alhora de fixar un preu, no es com comprar una Gas Gas nova que totes son iguals i valen el mateix.

Quant vegi a l’Àngel ja li demanaré informació de la moto, epsss si encara la té.

Una abrasada josep

Trial Sense Embuts ha dit...

La trobareu dins aquest enllaç, i si es mes cara del que vosaltres en voleu pagar.

http://bul1256.blogspot.com/2010/08/fantic-300.html

Anònim ha dit...

La propera setmana anirem per la Sherpa 350 blava, massa cara la Fantic, si vols venir dona senyals de vida, sols a provar-la just per això t’ho diem dos sempre es millor que un i de passo ens tornem a veure.
Anna

Trial Sense Embuts ha dit...

De on es aquesta moto??? i jo per donar-vos una opinió de una Sherpa no n’he tingut mai cap, moltes de trial i ho sento per els restauradors que diuen que estan restaurades desprès ve un llarg camí per posar-les al teu gust embragatge, carburació, motor, que es al primer desprès rodes, forquilla, plàstics jo per tenir la Fantic com ara la tinc i porto 8 mesos i la vaig comprar amb un bon amic i el millor per trobar-li solucions els problemes.

Us dic tot això perquè no serè jo el que davant del venedor digui que la moto no esta en condicions, al mes segur es que o directa o indirectament ens coneixem, desprès si la teniu a casa vostre cap problema per venir a provar-la o si voleu baixar a San Feliu anem a l’àrea i fem una secció d’entrenament.

De buen rotllo i sin acrituz ajajaja

Trial Sense Embuts ha dit...

La Fantic encara esta a la venda per 4.500€ desprès de fer-li unes reformes, sense cap mena de dubte si compreu una moto restaurada per plantar-la davant una zona aquest es el preu Pere, diferent si tu te la restauressis, però fer-ho no es tant senzill

Anònim ha dit...

Josep no ens l’hem quedada la Bultaco vista per foto es una cosa i de cuerpo presente una altre mirarem la Cota 242 o la Merlin perquè vares dir que la 304 no era acceptada com a clàssica oi, si tens alguna foto envia’ns-la, sisplau&gracies je je.
Anna i Pere

Trial Sense Embuts ha dit...

Hola famili mol be jo vaig creure que aniríeu de cap a la Sherpa, actualment hi ha mol bona oferta dins el mercat de trial amb paciència podeu/em trobar una bona moto, la cota 304 que va ser una de les motos amb la que mes he gaudit fen trial, amb va durar 3 anys un llarg recorregut per una moto de trial, dons no es acceptada com a clàssica, que mes, les fotos en teniu que donar el correu ja que aquí no es poden penjar.

Espero que entenguéssiu al de que si jo vinc amb vosaltres a provar una moto i tinc que dir que no va davant el propietari es un marro per a mi.

Ens veiem josep

Toy folloso ha dit...

Els guardaboscos faràn vaga dimecres?.
(La pregunta del "millón").

Posa-ho al foro motocat, home, tu qui hi tens compte.