dissabte, 4 de setembre de 2010

Campionat del Món de Trial: Rep Txèquia.


Hola Josep:

Nosaltres ja hem posat fil al agulla marxem dema 02/09 es l’ultima prova qui quedi per davant Adam o Fuji serà segon del mundial i a mes Cabestany i Jeroni es jugant el 4 i el 5 lloc.
Tot be marxo dema i tornarem dilluns tarda.

Salutacions: Josep Banyeres.


En acabar el trial la Laia comentava: "Deu títols mundials són una xifra fantàstica. I aquest últim ho he aconseguit patint molt ja que al final de la primera volta les diferències eren molt curtes i exigien no cometre cap error en el segon gir, en una zona he volgut evitar un peu amb la mala fortuna que he trencat l'estaca que subjectava la cinta, en aquell moment m'ha tornat a la ment el trist episodi de tres anys enrere, quan a l'illa de Man vaig perdre el campionat que ens jugàvem a cara o creu en un incident similar.

Afortunadament per a mi, en aquesta ocasió el desenllaç ha estat diferent i m'he assegurat el títol sense haver d'estar pendent tota la setmana del que pogués esdevenir en la tercera prova. Amb el que he patit avui, vull gaudir al màxim d'aquest moment i intentar concloure la temporada, el proper cap de setmana, de la millor manera possible. I després ... segur que no vaig a trigar a pensar en l'onzè ".

Conversa treta del: TodoTrial.con


Carles Barneda Romans: Verificant aquest mati


.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats Laia ja en son 10 no es fàcil nomes es per escollits, que ha fet la Alba Villegas si en sabeu quelcom.

Trial Sense Embuts ha dit...

A veure dema el Fuji, feríem el triplet.

Trial Sense Embuts ha dit...

1ª Laia Sanz 4ª Sandra Gómez, 10ª Alba Villegas