dilluns, 13 de setembre de 2010

Classificacions Port de la Selva

.

Fantàstic un trial mol selectiu zones ben marcades organització perfecta i lloc paradisíac, aquest diumenge mati sap greu no haver agafat la Fantic i deixat la Montesa, dit d’una altre manera no haver planificat al fi de setmana en vistes a aquesta prova.


Info: Serra TR

,

14 comentaris:

Anònim ha dit...

hola noi, si agafes 32 punts i els divideixes amb 16 zones dona 2, vale 2.

Pepdosos

Trial Sense Embuts ha dit...

A veure vostè ve fer 32 punts el nombre de zones eren 16 es te que comptar amb favoritismes motocaters desprès i mol important per certificar un canvi de nom hi ha normes a seguir reglaments que complir i comptes que emplenar, be s’està fent però la cosa pot tardar eh.

De buen rotllo y lo mas importante sin acrituzzzzzz eh.

Anònim ha dit...

Veure els "toros" desde la barrera no es el mateix xavalin.

Trial Sense Embuts ha dit...

Siguis qui siguis en primer lloc es te que posar un nom es bo saber amb qui es dialoga.

La conversa amb en Pep es amb un to de amistat, i per a la llarga donar-li la raó que la té, sobre que amb una moto en condicions es un Pepdospunts i tan de bo l’any que ve rebaixar la xifra per mèrits que els té però tot això es una broma sobre el nik del senyor Pepvarios i punto. Jo que haguí vist en cap moment he parlat del meu nivell sobre una moto de trial. I com mol be deia el senyor Xevigasgas que cadascú sen preocupi del seu.

Anònim ha dit...

Molt ben contestat company,

Pep Planas

Trial Sense Embuts ha dit...

Anònim deixar-li clar que la intensió d’aquest blog no es personal.

Es per donar vàlua amb tot el que el que sigui una opció de suport al món del trial, tots el que en formem part entre ells el senyor Pepdosos tenim un denominador en comú l’estima per aquest esport.
No hi ha un altre debat.

Anònim ha dit...

totalment d'acord

pep dossos

Anònim ha dit...

Josep estic entre una Ossa groga i una Bultaco tota blava les dugués restaurades gracies per obrir el missatge al Motocat, vaig entendre per on anaven els trets, moto potent o moto lleugera.

Varem anar amb l’Anna a Port de la Selva, el trial enganxa i de quina manera, vaig veure que el que tu deies sobre la prohibició d’accés a la natura molts de municipals i mossos s’ho passant pel forro je je, i dir-li al dels toros des de la barrera que no t’ha vist fen trial, però mol ben contestat.

Pere i Anna

Trial Sense Embuts ha dit...

Ostres Pere em sorprens creia que et quedaries amb la Cota 247 la bultaco si esta be de tot embragatge, motor, perfecta, però la Ossa es una moto amb mol de recorregut de suspensions vigila que tu surts de zero, mols que la porten es que de joves varen tenir aquest model, quina llàstima no haver coincidit a Port de la Selva amb vusaltres, quint trial mes guapo veritat.

Una salutació distesa per tu i un patonassss per l’Anna

Anònim ha dit...

Wow neat! This is a really great site! I am wondering if anyone else has come across something
exactly the same in the past? Keep up the great work!

Trial Sense Embuts ha dit...

Thank you very much for entering are the same for comment for this support the trial, here in Catalonia with problems of access to the natural environment.

Anònim ha dit...

de nozing boys, tradueix home que no m' entero que dieu,

Pep 2s

Trial Sense Embuts ha dit...

Es el senyor Just Molinero que esta aprenen angles, no ten enri-guis que la cultura aflora per doquier, et faig la traducció tant punt torni del Gros Mercat, Gordon Marquet.

Trial Sense Embuts ha dit...

En Just diu.

Traducció anglès > català

(Wow net)! juego limpio. Aquest és un lloc realment genial! Em pregunto si algú més ha trobat alguna cosa
exactament el mateix en el passat? Seguiu amb el gran treball!