dimarts, 22 d’agost de 2017

Gas Gas TXT-E EGD: guanyadora de la primera edició de la Trial-E Cup.
El resultat de les sinergies entre  Torrot  Vs GAS GAS

La nova TXTe EGD (Electric Gear Drive) s'ha convertit en el millor símbol d'expressió de la fusió de Torrot i Gas Gas. Un sorprenent i competitiu prototip de trial que combina a la perfecció els conceptes de llibertat i mobilitat elèctrica propis de Torrot, amb la passió per la competició de Gas Gas.

El treball en equip entre les dues companyies, part del mateix grup empresarial des de principis de 2016, ha donat com a resultat l'elèctrica més avançada de l'actualitat en el món del trial. Una motocicleta que hereta la resistent part ciclística de la gamma TXT de Gas Gas -un referent en la seva especialitat- amb l'última tecnologia en l'apartat elèctric de Torrot, i el resultat ha estat una trial elèctrica sense comparació en el seu segment.


El primer pas a una fabricació en sèrie:

Després del rotund èxit aconseguit en el seu debut en la primera edició de la TrialE Cup, prova en la qual es va coronar guanyadora per primera vegada en la història de la categoria de motos elèctriques a la màxima competició internacional i on fins i tot va obtenir millors resultats que els seus rivals de Trial125 de gasolina, la nova Gas Gas TXTe EGD entra en una nova fase de desenvolupament que determinarà la seva possible fabricació en sèrie i posterior comercialització al públic en un futur proper.

1 comentari:

Toy folloso ha dit...

Veig que té canvi de marxes (¿?).