divendres, 25 d’agost de 2017

Gas Gas TXT 300 rr i GP 2017: Edició LimitadaLa nova Gas Gas TXT 2017 GP millora encara més la resposta del seu potent motor a baix i mig règim gràcies a la incorporació de les làmines de carboni BOYESSEN i de la seva doble encesa hidria. Implementa el nou sistema de culata amb culatí intercanviable, que permet adaptar amb total facilitat la carburació a diferents altituds, assegurant així el màxim rendiment del seu motor, siguin quines siguin les condicions de pressió atmosfèrica.

S'ha acabat patir per allò de "quan arribo a dalt deixa de llençar" o haver de triar entre rendiment en una o altra alçada ... A aquest efecte Gas Gas posarà a disposició dels seus clients una gamma de dos passos d'augment de la compressió i un descompressió per a cada cilindrada.

El seu esperit competitiu és encara més patent repassant la llarga llista d'elements racing utilitzats pels nostres pilots de competició, com els seus suspensions. La nova Gas Gas TXT GP incorpora una forquilla del davant TECH i un mono-amotiguador darrere Reiger, tots dos amb el sistema d'ajustos utilitzats per l'equip oficial, el que confereix a aquesta moto d'una estabilitat i una tracció fora del comú.


Cap comentari: