divendres, 10 de febrer de 2017

Nova gamma Gas Gas Trial TXT Racing E4


La firma gironina actualitza el seu referent en el trial amb el llançament de la nova generació de Gas Gas TXT Racing E4. El símbol de Gas Gas en el món del trial s'adapta als nous temps i a les exigències de la nova normativa mediambiental Euro4 i experimenta millores substancials a nivell intern, enfocades a aconseguir l'excel·lència en estabilitat, tracció i control.
Simplicitat en els elements, equilibri en la distribució de pesos i precisió en el pilotatge, la perfecció i l'èxit en una especialitat tan exigent com el trial, sovint radiquen en la suma i el bon funcionament de tots els seus elements. Ajustaments en detalls i petites variacions que, en el cas de Gas Gas i la nova generació de TXT Racing E4, aposten pel redisseny i actualització del seu emblemàtic model per seguir sent la moto de referència en el món del trial.
NOVETATS:
Eix roda davantera, molla i settings de la forquilla Tech, "latiguillo" del embragatge, molla d'embragatge, brides de suspensió, settings i tampó amortidor del darrere Reiger 2V, culata negra
.