dimecres, 24 de juny de 2015

FCM Informa 24/06/2015El trial de Clàssiques gaudeix de Gironella i ja pensa en Ripoll > 22/06/2015

Trial > Lara, Carbonell, Tarruella, Monge i Sánchez, els grans vencedors del dia.

Aquest diumenge s’ha celebrat la quarta prova de la Copa Catalana de Trial de Clàssiques a Gironella. El Moto Club Baix Berguedà, organitzador de la prova, ha reunit mig centenar de pilots que han hagut de completar, a dues voltes, les 11 zones distribuïdes per la serralada que envolta el Càmping de Gironella.
.


El vilafranquí, Joaquim Lara, ha vençut a la categoria Clàssics basant-se en una primera volta espectacular, on només ha comès una penalització i ha fet inútils els esforços de Josep Puig i Xavi Giralt, segon i tercer, respectivament. Pel que fa a la categoria Pre-75, Francesc Carbonell s’ha endut la victòria amb força marge respecte al segon i tercer classificats, José Luís Rodríguez i Josep Vidal, a qui ha tret 11 punts.

Jordi Tarruella, vencedor de la categoria Trialers, no ha donat opció ni a Bruno Vives ni a Blai Jové. El pilot del MC Ripoll, igual que Joaquim Lara, ha basat la seva victòria en una molt bona primera volta en la que ha aconseguit un marge de punts que no ha deixat escapar.

Ricard Monge ha vençut a la categoria Pre-80 amb 6 punts d’avantatge sobre Xavier Ribot, segon, i 11 punts respecte Àlex Sánchez, que ha completat el podi.

La categoria Expert ha mostrat una de les batalles més emocionants del dia protagonitzada entre els pilots Narcís Sánchez i Pere Anton Mill, qui ha anat acompanyat en tot moment de la seva conciutadana, Alba Lara. Més informació


....

La rebel·lió dels perseguidors al Trial de Nens de Montbui 15/06/2015

Trial Els segons de la general fan un cop d’autoritat i prometen brega fins a l’última prova

La setena prova de la temporada de la Copa Catalana de Trial de Nens s’ha disputat aquest diumenge a Santa Margarida de Montbui. Tot i que el focus de protagonisme del motor estava centrat al Circuit de Barcelona-Catalunya, el trial ha tingut una molt bona acollida amb una participació que ha rondat el mig centenar de pilots. Clara Casas (Aleví) i Pau Teixidó (Aleví+8) han brillat en una jornada que dóna més emoció que mai a la recta final de temporada.


Clara Casas ha estat, sens dubte, una de les protagonistes del dia, ja que a només tres proves per finalitzar la competició, ha retallat cinc punts a Gerard Vila, líder de la general de la categoria Aleví, amb una esplèndida cursa on només ha comès un punt de penalització. La victòria de Casas obre un escenari ple d’emoció de cara a les últimes curses de la temporada, ja que provablement no sabrem el guanyador fins a l’última jornada.

Pau Teixidó també ha protagonitzat una de les remuntades de la jornada, després d’aconseguir una ajustada victòria sobre el líder de la categoria Aleví+8, Frederic Guardiola.  Teixidó s’ha imposat a Guardiola per només dues penalitzacions de marge. Amb aquesta victòria, i a només tres curses per tancar el teló de la temporada, Frederic té 12 punts més que Teixidó. El podi d’avui l’ha completat un Ramon Godino que segueix tercer a la general i que encara no es dóna per vençut. > Més informació

Cap comentari: