divendres, 12 de juny de 2015

FCM: Informa 12 / 06 / 2015

La FCM us comunica que des del dia 15 de juny, fins el 31 d´agost, l´horari d´estiu de les oficines de la Federació Catalana de Motociclisme serà de dilluns a divendres, de les 08.00 h. del matí a les 15.00 h. de la tarda.


La FCM entrega la foto dels campions al Molt Honorable President de la Generalitat, Artur Mas
En motiu de la recepció celebrada el desembre del 2013, al Pati dels Tarongers del Palau de la Generalitat, on el President Artur Mas va rebre a tots els campions del món de motociclisme, tots ells catalans, es va realitzar una foto del tot històrica. Marc Màrquez, com a campió del Mundial de MotoGP, Toni Bou, com a campió del món de Trial, Aleix i Pol Espargaró, com a campions de Moto2 i CRT, respectivament, Maverick Viñales, com a campió de Moto3 i Laia Sanz, com a campiona del món de Trial. A la foto també hi apareix un Carles Checa que recentment havia anunciat el seu comiat de l’alta competició, després d’una llarga carrera plena d’èxits i amb un Mundial de Superbikes sota el braç.
Set catalans campions del món, acompanyats del president de la Generalitat, immortalitzant una fotografia per la posteritat. Pràcticament un any després de la trobada amb els campions, el President de la FCM, Josep Abad, ha pogut fer entrega de la històrica fotografia del motociclisme català al President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

 .

 .
El trial de Salelles previst per aquest cap de setmana, queda aplaçat
A causa de problemes organitzatius, queda suspès el Trial de Salelles previst per aquest diumenge, 14 de juny. La FCM informarà properament de la nova data d’aquesta prova.
.

.

Emotiu homenatge a Ramon Torras

Aquest cap de setmana s’ha commemorat el 50è aniversari de la mort del pilot català Ramon Torras, accidentat durant una prova al circuit urbà Brisamar de Coma-Ruga, l’any 1965. Més de tres-centes persones es varen reunir a la població costanera del Baix Penedès  per retre homenatge a una de les primeres figures de les que va gaudir el motociclisme català. L’acte, organitzat pel MC Vendrell, va comptar amb una nodrida representació familiar del pilot Ramon Torras, encapçalada per les seves dues germanes, Mercè i Concha Torras. L’ofrena floral i els parlaments van ser l’acte central d’una jornada que també va comptar amb una espectacular concentració de motocicletes i vehicles clàssics i una magnifica actuació de l’agrupació Santa Anna del Vendrell i de les seves joves majorets.

A quarts d’una del migdia es van destapar les plaques commemoratives de l’acte a càrrec de les germanes de Ramon Torres, i del president del MC Vendrell, Josep Jané. Cap dels assistents va poder dissimular l’emoció d´un moment amb una gran càrrega emotiva. Poc després, va ser el torn pels parlaments, els quals van coincidir a ressaltar la importància de la figura de  Ramon Torras pel motociclisme català, i el ressò internacional que va causar el seu potencial i els seus triomfs. Els qui van tenir la sort de conèixer personalment a Torras, van voler destacar la gran persona que s’amagava darrera d’aquell pilot tan competitiu. Poc després dels parlaments de Gemma Solé, Secretaria General de l’Esport a Tarragona, Òscar Pérez de Lara, representant de la FCM, Màrius Basora, representant de la RFME, i Sergi Teruel, representant de l’Ajuntament del Vendrell, es va guardar un respectuós minut de silenci que va posar punt i final a una emocionant jornada d’homenatge.

Cap comentari: