dimarts, 14 d’abril de 2015

Motoclub 2dTrialCostaBrava: InformaMalgrat que ho hem intentat fins al darrer moment, les constants traves i dificultats que ens ha posat l’organisme rector de l’esport del trial clàssic a Espanya, ens obliguen a desistir de la organització del FIM Vintage trial que estava previst disputar els propers 30 i 31 de maig de 2015 a Sant Feliu de Guíxols.
És inviable la organització d’una competició amb una prova a Itàlia i una a casa nostra quan es pretén cobrar prop de 250 € a cada pilot pel permís de sortida per una prova a Itàlia i quan qualsevol tràmit federatiu és un problema constant, a banda dels problemes amb la data de la prova, tenint en compte que pel risc d’incendis és totalment inviable plantejar un trial més enllà del 1 de Juny i abans del 15 d’Octubre a la Costa Brava.
Volem agrair i reconèixer la dedicació i interès demostrats en tot moment per la gent de la FCM per tirar endavant aquesta competició, però s’han trobat amb el mateix mur que nosaltres.
A partir d’ara dedicarem tots els nostres esforços en la organització de la VI edició dels 2 dies de trial Costa Brava previstos per al 28 i 29 de Novembre de 2015.
Gràcies a tots: Motoclub 2dTrialCostaBrava.

Cap comentari: