dimecres, 1 d’abril de 2015

F.C.M Informa: 01 / 04 / 2015


 En motiu de la festivitat de Setmana Santa, la FCM romandrà tancada els dies 2,3 i 6 d’abril.
La localitat balear de Sant Joan (Mallorca) ha acollit la primera prova puntuable de la categoria TR1 que s’ha emportat un impressionant Adam Raga. El pilot de Gas Gas ha completat el recorregut 


obligatori de TR1 amb un total de 9 punts. A continuació, s´ha classificat Jeroni Fajardo, amb 15 punts, mentre que l´últim calaix del podi ha correspost a Toni Bou, coronat recentment per novena vegada Campió del Món de Trial en pista coberta, amb 20 punts. Un podi 100% català per estrenat la temporada de TR1.

DARRERA HORA

Josep Puig guanya la segona prova de trial de la temporada

5 minuts amb un campió passat per aiguaJosep Puig atén el micròfon de la FCM després de proclamar-se campió del Trial dels Cingles, corresponent a la segona prova del calendari de la Copa Catalana de Trial Clàssiques.

El pilot del MC Mataró ha completat, sobre una Fantic, totes les zones de trial amb només 12 penalitzacions.

Què t’ha semblat el trial de Cingles?

És un trial amb molta tradició. Fa molts anys que s’organitza i quan venim aquí ja sabem què  ens trobarem. Cada any millora i ens agrada molt a tots.

T’esperaves aquesta victòria? No m’esperava guanyar. La setmana passada va començar la Copa Catalana de Trial de Clàssiques a Rocallisa, i vaig quedar vuitè a la classificació. En aquestes curses no tenim res assegurat; és tot molt canviant. Anem de menys a més. Hi ha bona competència.


Què t’ha semblat la participació?

Fa deu anys que hi participo i sí, hi ha mes gent que l’any passat.

Com ha afectat la climatologia?

Ha plogut cap al final de la prova. De bon matí ha fet bon temps i les zones estaven un pèl humides perquè ahir va ploure molt. Això fa que sigui un trial encara més divertit i que la gent s’ho passi d’allò més bé.

El canvi de no ploure a ploure, us condiciona d’alguna manera?

Com que les condicions són pera tots igual, no condiciona gens.
 Què ha passat amb la Zona 6, pràcticament cap pilot ha sigut capaç de superar-la.

La zona sis no era del tot adequada pel nivell de grocs. Aquestes coses a vegades passen. És difícil tenir tots els contents en un prova com aquesta. La zona era complicada per a tots, però bé... crec que la podrien haver suavitzat una mica més. Tot i això, res a dir al Moto Club Organitzador. La prova ha estat tot un èxit ha anat molt bé.


Gran participació al Trial de Clàssiques a Gallifa, malgrat el mal temps


Aquest matí s’ha disputat la segona prova de la Copa Catalana de Clàssiques a Gallifa (Vallés Occidental). Després d’un cap de setmana plujós, hi havia força expectació per saber si els pilots respondrien a la segona cita de la temporada de trial de clàssiques; però, malgrat el mal temps, hi ha hagut una participació extraordinària. 


Un total de 90 pilots han inundat els camins del poble de Gallifa. El temps, del tot inestable, ha donat una treva que s’ha allargat fins pràcticament a última hora, moment en el que ha començat a ploure de valent. Només l’acte de lliurament de trofeus s’ha vist afectat per la pluja. Els resultats en la jornada d’avui han anat de la següent manera:

A la categoria clàssics, Josep Puig s’ha alçat amb la victòria. El pilot del MC Mataró, que venia de fer vuitè a Rocallisa fa tot just una setmana, ha superat les dues voltes amb només 12 punts de penalització. Joaquim Lara ha fet segon, repetint la mateixa posició obtinguda a la primera prova del calendari. Jordi Tubau, ha completat el podi.
Francesc Planells

Pel que fa a la categoria Pre 80, Josep Maria Capdevila ha guanyat en el que ha estat un podi d’allò més renyit. El pilot del MC Ripoll ha comès dues penalitzacions menys (26) que els seus rivals, Àlex Sánchez i Javier Ávila, que n’han fet 28.


La categoria Trialers ha estat cosa de Blai Jové, que amb només vuit punts de penalització no ha donat opcions a cap dels seus rivals. Lluis Díaz i Jordi Tarruella han completat el podi.

Narcís Sánchez s’ha proclamat guanyador a la categoria Experts. El pilot del MC Mollet Isern ha completat totes les zones amb una penalització total de 31 punts. Valentí Claramunt s’ha quedat a només tres punts del vencedor, mentre que Antoni Ramonet ha fet tercer.

La categoria Pre 75 se l’ha endut el francès Verin Benoit amb un total de 7 punts de penalització. Segon ha estat Francesc Carbonell amb un total de 15 penalitzacions, mentre que Josep Vidal ha completat el podi amb 19 penalitzacions.

Avui, en motiu de la desena edició del Trial de Clàssiques de Cingles, el Moto Club organitzador ha obsequiat a tots els pilots amb un trofeu commemoratiu.

La propera prova del calendari de Trial de Clàssiques es disputarà el 19 d’abril a Talamanca.


Cap comentari: